Spring til hovedindhold

Afsnit 42 af #Investeringspodcasten om grådige investorer og forringelse af afkastpotentiale

I afsnit 42 af #Investeringspodcasten kommer Hansen & Larsen omkring november måned som en af de bedste afkastmåneder længe, og selvom grådighedsbarometeret er faldet en smule tilbage, så er niveauet stadig utroligt højt på niveau 85 ud af 100 – er det et faresignal, som investorerne skal være opmærksomme på? Og hvad betyder det, at vi har et VIX-indeks på niveau 20 – både her og nu og for de kommende uger?

Aktiekursen i Tesla er steget endnu mere både på grund af og forud for Tesla indlemmelse i S&P 500 den 21. december i år. Hansen & Larsen diskuterer i denne forbindelse de momentumbaserede og meget elektriske investororer. Hvordan ser det ud for Tesla i 2021?

Bitcoin har sat ny rekord og det har fået Hansen & Larsen til at se nærmere på den nye type valuta. Men er Bitcoin i sig selv et spekulativt barometer eller nærmere et coin benchmark, som kan sammenlignes med et stort aktieindeks ganget med en gearingseffekt?

Er Nikola boblen brast? Aktiekursen er den seneste tid kørt en del baglæns – både efter udløbet af en lock-up-periode og en aftale med General Motors, der er langt mindre forpligtende end først antaget.

Indeksering:
01:38 – 08:18 Grådige investorer
08:18 – 13:24 Tesla med i S&P 500
13:24 – 15:50 VIX-indekset
15:50 – 20:36 Bitcoin som et spekulativt barometer
20:36 – 22:45 Er Nikola boblen brast?
22:45 – 29:01 fire hurtige spørgsmål

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-12-05 09:55

Hej Helge og Per, jeg ser (lytter) podcasten hver uge. Kan I fortælle om rigtigheden og evt. konsekvenser af flg: I maj ´20 skulle en lov i USA være vedtaget i Repræsentanternes Hus; den omhandler udenlandske aktier på amerikanske børser. De vil kunne aflistes, hvis regeringer eller stater har indflydelse på selskaberne. Den må være møntet på kinesiske aktier ifm. handelskrig. Loven må vedtages i det andet kammer og underskrives af chefen, som jeg forstår det. Vh. Christian