Spring til hovedindhold

Afsnit 43 af #Investeringspodcasten – flytter Airbnb ind i din investeringsportefølje?

I afsnit 43 af #Investeringspodcasten kommer Hansen og Larsen omkring olieprisen, der den seneste tid har fået et flot rebound – under coronakrisen var prisen på olie nede om ramme en pris på lige under 20 USD, efter at have været i 60 USD i januar måned. I dag har den fået et comeback til 49 USD – men vil det fortsætte? Og kan den positive trend i olie sprede sig til skifergas/naturgas (LNG) industrien og almindelig flaskegas (LPG)? Hør bl.a. selskabsspecifikt om Questerre i Quebec, Canada.

Airbnb har første handelsdag i USA den 10. december og Hansen og Larsen ser derfor på investeringscasen og fremtidsudsigterne for den populære platform. Det oprindelige udbudsinterval for tegningen lå på 44-55 USD, men er senere blevet hævet til 56-60 USD med en samlet udbudsværdi op til 42 mia. USD – hvad fortæller det om interessen og tiden efter emissionsperioden? Og hvad er det man som investor potentielt skal købe ind på? For kan Airbnb blive den næste Amazon, der starter inden for et segment og løbende udvikler sig inden for nye og flere forretningsområder? Ligesom Amazon, Apple, Google og Facebook, så ejer Airbnb også kundekontakten og det har tidligere været kendetegnet for store internetsucceser.

Indeksering:
00:00 – 13:47 om olie og naturgas
13:47 – 25:23 om Airbnb og børsnotering

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2020-12-11 03:09

Hejsa de herrer, jeg hørte med interesse jeres analyse af Airbnb. Jeg tror I er for optimistiske. Der er meget stor forskel på Amazon og Airbnb. Samme problem gør sig gældende for Uber. Ja de er alle sammen Tech og så kan vi falde i svime over det (til trods for, på et lidt andet spor, at tech ikke engang kunne løse den simple kontaktsporings-opgave som pandemien leverede lige i skødet), men forskellene fra Amazon, Apple, Google, Microsoft til Uber og Airbnb er jo at sidstnævnte gruppe ejer ikke noget som helst andet end et koncept, hvor de andre lever… Læs mere