Spring til hovedindhold

Afsnit 48 af #Investeringspodcasten om momentuminvestering

I afsnit 48 af #Investeringspodcasten tager Hansen og Larsen temperaturen på momentuminvestering – spørgsmålet er, om det for mange investorer i øjeblikket mere er risikoen for ikke at være med på en optur, der driver kursudviklingen? Især siden marts 2020, hvor coronakrisen indtraf, er mange private investorer søgt mod aktiemarkedet. Men er der tegn på faresignaler og for stor optimisme?

Hør Hansen og Larsen komme omkring Tesla og Bitcoin som de ultimative momentuminvesteringer lige nu. I 2020 er der måske gjort mere for den grønne omstilling, end der sammenlagt er blevet gjort de sidste 10 år – hør her specifikt om Ørsted og Vestas, selskabernes indtjeningsforventninger vs. kursudviklingen og fremtidsudsigterne. Centralbankerne er positive på fremtidsudsigterne og især andet halvår af 2021, hvilket allerede har givet minimale kursstigninger – men kommer det til at have nogen indvirkning på aktiemarkederne i et bemærkelsesværdigt omfang?

Indeksering:
00:00 – 03:08 Alle veje fører til aktiemarkedet
03:08 – 05:28 Tesla, Nio og tyske bilaktier
05:28 – 10:06 Bitcoin, den ultimative momentuminvestering
10:06 – 20:54 Grøn omstilling, Ørsted og Vestas
20:54 – 25:09 Centralbankerne og rentestigninger

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer