Spring til hovedindhold

Afsnit 51 af #Investeringspodcasten: The big short 2.0: En for alle og alle for GameStop?

Hansen og Larsen fortsætter dialogen omkring GameStop, der stadig fylder meget hos investorern – men GME er ikke alene, for der har også været samme tendenser i selskaber som AMC, KOSS og Naked Branded. GameStop faldt tirsdag massivt og spørgsmålet er nu hvor stærkt investorsammeholdet er hos investorerne? Hvor tæt er vi på en ”afgørelse”? Hvad betyder det for GameStop og de andre aktier? Og har hændelserne betydning for aktiemarkederne generelt?

Sidst i podcasten går aktiesnakken på de seneste regnskaber fra de amerikanske bankaktier, som kun var ”ok” ifølge Hansen & Larsen. Men de store amerikanske tech-selskaber som Facebook, Google, Microsoft, Netflix og Amazon har sammen med de danske selskaber Coloplast, Novo Nordisk, Tryg og Topdanmark har også nået at levere regnskaber, som generelt set over hele linjen har været til den meget gode side.

Indeksering:
00:00 – 15:14 Casen i GameStop et kig ud i fremtiden
15:14 – 22:29 Regnskabssæsonen i Danmark og USA

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer