Spring til hovedindhold

Afsnit 52 af #Investeringspodcasten om Tesla og Bitcoin – det perfekte match?

Der er gang i investeringsmarkedet i øjeblikket, og i afsnit 52 kommer Hansen og Larsen omkring Bitcoin og Elon Musks milliardindkøb i kryptovalutaen samt hans udmelding om, at Bitcoin snart skal kunne bruges som betalingsmiddel for en Tesla – er det et naturligt match og hvad kommer den udmelding til at betyde?

Hør også om den grønne omstilling, der lige nu holder for gult. De grønne aktier har længe kørt fra alle andre, men siden toppen er selskaber som Vestas og Ørsted nu faldet med 20 pct. Indtjeningen i flere af de grønne aktier har ikke fulgt med de høje aktiekurser og konkurrencen intensiveres kraftigt på markedet. Kommer vi til at se det i priserne, og har vi allerede set det?

Afslutningsvis ser Hansen og Larsen tilbage på det seneste år med covid-19, både i realøkonomien og investeringsøkonomien. Er der noget at fejre for investorerne her på 1-årsdagen? Og hvordan ser det ud på vaccinefronten? Flere taler om højkvalitetsvacciner og en stigende efterspørgsel på disse i takt med flere mutationer.

Indeksering

00:00 – 02:52 Intro
02:52 – 11:37 Bitcoin & Tesla
11:37 – 21:14 Den grønne omstilling
21:14 – 29:05 1-års dagen for covid-19

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer