Spring til hovedindhold

Afsnit 53 af #Investeringspodcasten – betyder stigende oliepriser comeback til tankaktier?

I afsnit 53 af #Investeringspodcasten kommer Hansen og Larsen omkring både stigende renter, oliepriser og tankaktier.

Renterne i USA har ramt det højeste niveau i 11 måneder, men hvor meget skal de stige endnu og hvilken effekt vil det få på aktiemarkedet? Bankaktierne og de cykliske aktier har det normalt godt med let stigende renter, hvorimod de grønne aktier og IT-selskaberne har stået lidt stille den seneste tid. Men er stigende renter den eneste forklaring her?

Stigende oliepriser er historisk den indledende faktor, der starter efterspørgslen og får tankraterne og tankaktierne til at stige – i nogle tilfælde og i kortere perioder har det betydet x5 og x10 dagsrater samt ligeså fald. Men hvordan ser det ud i dag under covid-19, som også denne branche har lidt under?

Selskabsnævnelser: JP Morgan, Wells Fargo, Frontline, Hunter Group, Teekay, Euronav, OKEANIS ECO TANKERS

Indeksering:
00:00 – 09:51 Stigende renter
09:51 – 19:01 Tankskibe og oliepriser
19:01 – 22:15 Specifikke selskaber
22:15 – 25:17 Opsummering

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer