Spring til hovedindhold

Afsnit 58 af #Investeringspodcasten om 5 danske life science selskaber

I afsnit 58 af #Investeringspodcasten tager Hansen & Larsen et kig på fem danske life science selskaber, der har været særligt i fokus denne uge.

Hør med om Bavarian Nordic, hvis aktiekurs er eksploderet op med mere end 50 procent, Novo Nordisk og en efterspørgsel på mere data fra FDA samt seneste nyt hos Zealand Pharma og selskabets nyligt FDA-godkendte nødpen. Afslutningsvis kommer Hansen og Larsen omkring høreapparatselskaberne GN Store Nord og William Demant, der er steget bemærkelsesværdigt på baggrund af et fejlet fase 2 forsøg fra selskabet Frequency Therapeutics.

Indeksering:
00:00 – 09:03 Bavarian Nordic
09:03 – 12:55 Novo Nordisk
12:55 – 21:40 Zealand Pharma
21:40- 28:00 GN Store Nord og William Demant

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-03-28 22:51

Evt. input til næste Podcast:

Hvad kan det her komme til at betyde for BioPorto?
https://www.bt.dk/udland/storbritannien-har-netop-godkendt-en-coronatest-der-giver-svar-paa-20-sekunder-det

Mvh
Eik

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-03-29 20:42

Hej Eik

Tak for dit spørgsmål og bidrag. Alle spørgsmål og bidrag, som falder indenfor gruppen “så meget som muligt for så mange som muligt” bliver overvejet som tema. Alle henvendelser til “Investeringspodcasten” har adressen “Investeringspodcasten@nordnet.dk”. Alle andre adresser er i den henseender interessante adresser, men fører ikke til “investeringspodcasten”

Hilsen
Per