Spring til hovedindhold

Afsnit 59 af #Investeringspodcasten om oplukningsstrategi og markedsbevægelser

Investorerne positionerer sig mod bedre tider og et samfund, der snart åbner op. Det ses bl.a. ved opkøb i flere udbombede sektorer og en stigende oliepris. Aktiemarkedet er som bekendt en 6-9 måneder foran den reelle økonomi, men har ”flow of funds” måske været lige lovlig tidligt ude? Og hvad vil der ske med aktiemarkedet, hvis samfundet ikke åbner rigtigt op på denne side af sommeren, som investorerne nok allerede har indpriset i forventningerne?

Hansen og Larsen diskuterer også pris vs. indtjeningsevne, når snakken falder på laksesektoren, som især Helge Larsen har stort fokus på i sine investeringer. Sidst men ikke mindst tager Hansen og Larsen temperaturen på renten og sandsynligheden for, at den stiger – og i så fald hvor meget og med hvilke konsekvenser?

Indeksering

00:00 – 07:50 Fart på olien igen

07:50 – 10:55 Tankskibe og tankrater

10:55 – 17:13 Oplukningens betydning for aktiemarkedet

17:13 – 20:11 Laksesektoren

20:11 – 27:18 Bankaktier og renter

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2021-04-01 20:21

Er det modsatte af “oplukning” “nedåbning”?
Undskyld, jeg kunne ikke lade være – tak for et godt program ellers😉

Gæst
Gæst
Svar til  Gæst
2021-04-02 09:03

Ja, det danske sprog er svær at have med at gøre for nogle. Både de talte og skrevne medier er også ofte på meget dybt vand. Det må kunne gøres bedre!