Spring til hovedindhold

Afsnit 60 af #Investeringspodcasten om en aftagende købsinteresse og hedgefond kollaps

Hansen og Larsen kommer i afsnit 60 af #Investeringspodcasten omkring de seneste tal og skriverier fra Wall Street Journal; en aftagende netto købsinteresse fra mange af de nye og momentumbaserede investorer, der var med til at gøre aktiemarkederne i 2020 spændende og volatile, ser nemlig ud til at være på tilbagegang. Hvad betyder det for aktiemarkederne? Kan vi fremadrettet forvente mere eller mindre volatilitet? Og hvordan hænger det sammen med den sektorrotation, vi også har set?

Hør også med om kollapset i hedgefonden Archegos, der havde en samlet eksponering på op imod 50 mia. USD. Hansen og Larsen giver dig det forkromede overblik over kollapset og kommer omkring, hvordan så store summer kan have så moderat effekt på det finansielle system og amerikanske samt danske marked.

Indeksering:
00:00 – 12:53 Aftagende købsinteresse og nye investorer
12:53 – 27:06 Et kollaps på 50 mia. USD

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer