Spring til hovedindhold

Afsnit 62 af #Investeringspodcasten om 2021 – et helt andet aktiemarked

Hansen og Larsen taler i afsnit 62 om den udvikling, der er sket på aktiemarkederne i 2021. På trods af betydelige udfordringer har investorerne nemlig allerede købt ind på, at de mere konjunkturfølsomme selskaber, der havde det særligt svært sidste år, vil få et comeback. Sektorrotationen fra tech, grønne aktier og til dels life science hen mod de mere klassiske value-aktier og industriaktier er blevet tydeligere.

Lyt med, når Hansen & Larsen kommer omkring både det førende svenske marked, det amerikanske marked med Nasdaq og S&P 500, det danske marked der ligger tungt inden for den grønne omstilling og life science og ikke mindst det kinesiske marked, der i slutningen af sidste år buldrede frem.

Afslutningsvis tager Hansen og Larsen temperaturen på de markedsstigninger, vi har set indtil nu – både på aktier, bolig og krypto. Spørgsmålet er, om det er gået for vidt? Kan stigningerne fortsætte? Og hvad kan vi egentlig forvente os af resten af 2021?

Indeksering:
00:00 – 06:30 Heja Sverige
06:30 – 11:50 USA / Nasdaq /S&P 500
11:50 – 20:08 Danske aktier
20:08 -22:00 Kinesiske aktier
22:00 – 26:42 Nervøse stigninger

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer