Spring til hovedindhold

Afsnit 63 af #Investeringspodcasten – opjusteringer vælter aktiemarkedet

Det er regnskabernes time og de gode nyheder står nærmest i kø. Denne uge kommer Hansen & Larsen omkring de danske regnskaber og ikke mindst opjusteringer. Lyt bl.a. med om en meget stor og positiv regnskabsafvigelse fra Novozymes, Mærsks opjustering og de indtjeningsmæssige speedbåde og et som sædvanligt solidt regnskab og nyligt opkøb fra DSV.

Også i USA er det regnskabstid. Værksvirksomheden Tesla faldt på regnskabsdagen 4 % efter et fint, men ikke prangende, regnskab. Lyt også med omkring Microsft, Amazon, Google og Facebook.

Sidste års mest populære ETF iShares Global Clean Energy er ikke kommet så godt fra start i 2021, hvorfor Blanckrock har været inde og ændre strategien fra færre til flere selskaber samt justere procentfordelingerne. Hansen og Larsen har taget et kig på ETF’en og de grønne investeringer.

Indeksering:
00:00 – 17:28 Danske opjusteringer
17:28 – 20:45 Amerikanske regnskaber
20:45 – 24:53 iShares Global Clean Energy

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.