Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten 160: Tankafkast og alt om udbytte

Tanker om tankaktier og danske udbytter. Kom ombord på et spændende eventyr, når Hansen og Larsen udforsker de største skibe og kendte selskaber på markedet, samt de tekniske ting bag udbytter.

Hvordan har olietankere det lige nu? Og hvad kan man forvente af raterne og Ruslands påvirkning i de kommende år? Kom ombord på et spændende eventyr, når Hansen og Larsen udforsker de største skibe og kendte selskaber på markedet. De sætter fokus på industrien og giver dig indsigt i alt fra sikkerheden til finansieringen med eksempler fra Nordic American Tankers, Frontline og Teekay mm. Der rundes af med en gennemgang af de danske udbytter, hvor bl.a. Mærsk og Topdanmark bliver nævnt, og hvad du skal være opmærksom på, når du holder øje med datoer og ex-dage. Hop med på bølgen og få styr på, hvad der rører sig inden for olietankere og danske udbytter.

00:00 – 03:30 Intro
03:30 – 05:00 Olietankere
05:00 – 12:20 Kvaliteten af olietankerselskaber
12:20 – 17:05 Viden om olietankermarkedet
17:05 – 18:45 130 mia. i udbytte til danskerne
18:45 – 19:40 Udbytte vs. obligationer
19:40 – 23:30 Aktietilbagekøb
23:30 – 28:28 Teknisk om udbytte

Lyt til afsnit 160 af Investeringspodcasten her – eller find den der, hvor du normalt lytter til podcasts ved at søge efter Investeringspodcasten.

Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer