Spring til hovedindhold

#Investeringspodcasten: Særudgave med Frank Hvid om råvarer, Rusland og renter

“Hvor stor bliver den europæiske nedtur efter krigen i Ukraine?” Det spørgsmål dykker Per Hansen, Investeringsøkonom hos Nordnet dybt ned i i denne særudgave af Investeringspodcasten, hvor han har besøg af Frank Hvid, som er finansanalytiker med mange års erfaring fra bl.a.Jentzen & Partners,Nordea, Carnegie Investment Bank og Alfred Berg Bank.

Lyt med, når der bliver gået i dybden med oliepriser, dollarkursen, gaspriser, renter og meget mere. Sammen tegner de et billede af, hvordan Europa kommer gennem krisen, og ikke mindst, hvilke spor den kommer til at sætte, som vil kunne mærkes for de private investorer.

Frank Hvid deltager via Zoom. Episoden blev videooptaget og kan også ses på Nordnets Youtube.

Du kan downloade en pdf med de grafer, der bliver talt om i udsendelsen her.

Abonner på #Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer