Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten Special: Jens Lund fra DSV

I det seneste afsnit af Investeringspodcasten, kan du møde den kommende CEO for DSV, Jens Lund. Du kan blandt andet høre om det netop aflagte kvartalsregnskab, projektet NEOM og meget mere.

I det seneste afsnit af Investeringspodcasten, kan du møde den kommende CEO for DSV, Jens Lund. Du kan blandt andet høre om det netop aflagt kvartalsregnskab, projektet NEOM og meget mere. Find afsnittet i din app eller via linket.


Abonner på Investeringspodcasten
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest populære
Se alle kommentarer
Erik Johannsen
Erik Johannsen
2023-11-07 21:49

der var altfor meget tom snak i videoen. Samarbejdet og den økonomiske risiko alt for overfladisk. Interwieren kunne godt have spurgt ind til det store kurstab for nylig. Lidt leflende for CEO