Spring til hovedindhold

Investeringspodcasten med Hansen & Larsen

Med Investeringspodcasten får du hele ugen på en halv time. Lyt med, når Per Hansen og Helge Larsen sætter de vigtigste tendenser, trends og temaer fra den finansielle verden under lup med fokus på, hvad det betyder for de private investorer.

Investeringspodcasten 209: Grådige investorer og aktieudsigter

Hvorfor bølger det så meget for Mærsk-aktien lige nu? Hør også om ALK-abello, der er steget dramatisk de seneste måneder og om ARM Holdings, der ligeledes har haft en bemærkelsesværdig stigning i den seneste tid.

Investeringspodcasten 208: Er Tesla på vej ud?

Det er regnskabssæson, og værterne kommer omkring mange af de store danske og udenlandske selskabers regnskaber. Hør blandt andet om Novo Nordisk, Vestas, Ørsted, Teva, og om Tesla er på vej ud af de fantastiske syv.

Investeringspodcasten 207: Aktietoget buldrer videre

Aktietoget buldrer videre og der er kommet regnskab fra Novo Nordisk. Hør også om Zealand Pharma, Novonesis, og hvordan 2024 ser ud for investorerne i afsnit 207 af Investeringspodcasten.

Investeringspodcasten 206: Den usynlige aktiefaktor

S&P 500 har ramt et nyt all time high, men hvorfor? Værterne kommer også ind på Tesla, Netflix, Genmab Trump, samt hvornår vi begynder at se bredere stigninger. Lyt med i afsnit 206 af Investeringspodcasten.

Investeringspodcasten 205: Tronskifte på aktiemarkedet?

Hør om, hvordan 2024 bliver for aktiemarkedet og for firmaer såsom Tesla, Mærsk og Danske Bank. Værterne kommer også ind på Donald Trump som x-faktor samt Goldman Sachs, Morgan Stanley og JP Morgan.

Investeringspodcasten 204: Vækst trumfer prisfastsættelse

Kommer vækst til at trumfe prisfastsættelse? Ser vi en optur i biotek i 2024 med Novo, Eli Lilly, Zealand Pharma, Pfizer og andre? Værterne kommer også ind på Mærsk i Det Røde Hav og Novo Nordisk i konkurrence med Pfizer

Investeringspodcasten 202: Talen der ændrede 2024

Hør om FED's renteannoncering, og hvordan det kan påvirke 2024 som investor. Værterne kommer også ind på deres teser for det kommende år såsom Donald Trump, Vestas, Ørsted og Novo Nordisk.