Nedenstående er information fra Astralis Group og skal ikke ses som en anbefaling fra Nordnet.

Astralis Group

Nordnet giver dig mulighed for at tegne aktier i Astralis Group i forbindelse med selskabets notering på Nasdaq First North Danmark. Eventuel tildelning er kurtagefri hos Nordnet.

Tilmeld dig LIVE webinar med Astralis Group den 26. november kl. 16.30 her.

Kort om selskabet

Astralis Group er markedsledende i en global vækstindustri. Selskabet udvikler esport teams i international topklasse, globale brands, stærkt engagerende mediekanaler og solide, nyskabende kommercielle partnerskaber. Formålet med børsnoteringen er, at styrke den internationale position via yderligere investeringer i selskabets brands for at sikre fortsat vækst, vindende hold samt bredt favnende, internationale medieplatforme.

Astralis Group og markedet

Astralis Group har en ledende position inden for esport og medier og driver tre stærke teambrands: Astralis, Origen og Future FC. Selskabet har skabt en resultatskabende forretningsmodel med solide sponsorater, et voksende salg af merchandise og stigende medieindtægter fra turneringer. Siden august 2019 har Astralis-brandet været break-even, hvilket demonstrerer selskabets evne til at investere og opbygge stærke brands på under tre år med efterfølgende højt indtjeningspotentiale. Astralis Group har i dag en stærk organisation med mange års relevant erfaring. I 2019 forventes antallet af esport-seere på globalt plan at være 443 millioner. Fremadrettet forventes antallet af seere fortsat at vokse kraftigt og estimeres at nå 595 millioner i 2022. Astralis Groups teambrands og mediekanaler har en 100 % international seerbase med ubegrænsede muligheder for at nå et globalt publikum. Esport-markedet forventes at vokse med 20 % om året de kommende år og er allerede i dag et milliardstort marked målt i USD. Esport-industrien udvikler sig hastigt og går nu ind i en mere moden og lukrativ fase. Astralis Group har et stærkt fundament, som kan udfolde og udnytte dette potentiale.

Fakta om noteringen.

Tegningskurs

8,95 DKK per aktie

Kurtage

0 kr*

Tegningsperiode

18 november - 29 november

Sidste svardag

29 november 23:59

Midler til at dække den ønskede tegning skal være tilgængelige på depotet

29 november 23:59

Mindste tegning

450 aktier svarende til 4.027,50 DKK

Forventet første handelsdag

9. december

Markedsplads

Nasdaq First North Growth Market Denmark

Ticker for aktien

ASTGRP

Selskabet hjemmeside

www.astralisgroup.net

*Som kunde hos Nordnet betaler du 0 kr. i kurtage. Nordnet modtager et engangshonorar fra emissionsselskabet i form af en procentsats af det beløb, som Nordnets kunder har tegnet aktier for.

Ved overtegning kan du få tildelt et lavere antal aktier, end du havde ønsket, eller slet ingen. Det har ingen betydning, hvornår i tegningsperioden du svarer på tilbuddet. Transaktionen kan afbrydes, dog ikke efter at handlen med værdipapiret er begyndt.

Mere information og fuldstændige vilkår:

Selskabets prospektPDF

Mere information.

Med mange hundrede millioner dedikerede fans over hele verden er esport den hurtigst voksende form for underholdning globalt. Esport er en milliardforretning med gamere, tv-seere og livepublikum over hele kloden, og Astralis Group er med helt fremme i udviklingen af esportteams, brands og forretningsmodeller.

I 2016 var Jakob Lund Kristensen og jeg medstiftere af RFRSH Entertainment med ambitionen om at skabe et globalt omdrejningspunkt for esport-underholdning. Vi havde en mission om at henrykke og underholde et hurtigt voksende publikum gennem sportspræstationer, banebrydende medie indhold og spændende turnerings- og teambrands.

I august 2019 købte Jakob og jeg holdene ud for at skabe Astralis Group. Sammen med en erfaren organisation af innovative profiler fra de traditionelle sportsgrene, esport, underholdning, medier og teknologi, har vi nu en vision at skabe de stærkeste hold og mest engagerede brands globalt.

Allerede i dag, har vi med Astralis, verdens bedste Counter-Strike-hold. Med Origen har vi relanceret et af de mest engagerede, internationale League of Legends-brands med ambitionen om, over tid, at blive det bedste af de bedste hold. Vi har også etableret EA FIFA-brandet Future FC med spillere, som allerede er titelkandidater i de største internationale turneringer.

Alle holdene er unikke brands med hurtigt voksende og dedikerede fanbaser, og vi bruger vores performancemodel på tværs af alle holdene - performancemodellen er et unikt organisatorisk setup, som skal sikre topresultater.

Vi har siden august styrket ledelsen med bl.a. Anders Hørsholt som Co-CEO. Anders har 10 års erfaring fra ledende stillinger hos Nordens største fodboldklub, FC København, og mediegiganten MTG, hvor han var ansvarlig for at udvikle europæiske esport-initiativer.

/ Nikolaj Nyholm

Selskabet har delt sin strategi ind i tre kerneelementer.

1. Performancemodel
Performancemodellen et det organisatoriske setup, som Astralis Group bruger til at opbygge og udvikle topperformende hold. Performancemodellen er baseret på metoder inden for scouting, træning og behandling af spillere som professionelle atleter.

2. Brandopbygning
Astralis Group skaber værdi ved effektivt at engagere sit store publikum gennem tre primære indtjeningsstrømme: Teamsponsorater, merchandise, ligaindtægter opnået gennem medierettigheder samt ligasponsorater.

3. Kommerciel platform
Det ligger i Astralis Groups DNA at skabe stærkt engagerende brands. Den stærkt engagerede og loyale fanbase skyldes Astralis Groups kompetencer indenfor branding, der når ud til såvel det dedikerede gamingpublikum som det bredere mainstream-publikum.

Astralis Group har modtaget forhåndstegninger for DKKK 57 mio. svarende til 46 procent af minimumsudbuddet. Blandt forhåndstegningerne er Astralis Groups eksisterende aktionærer, herunder bestyrelsen og ledelsen.

Den 3. januar 2018 trådte nye krav til rapportering og gennemgang af tegninger ved corporate actions i kraft med implementeringen af MIFID II/MIFIR. Derfor forbeholder Nordnet sig retten til at slette svar på corporate actions, hvis de nye krav ikke er opfyldt. De nye krav betyder blandt andet, at tegning via et depot, som ejes af en mindreårig, skal indsendes via fuldmagtshaver, og virksomhedsdepoter skal have en LEI-kode for at kunne deltage i corporate actions. Læs mere om LEI-koder her.

Bemærk, at aktierne ikke giver nogen garanteret indkomst og ingen kapitalbeskyttelse, en investering i aktierne er kun egnet for investorer, som ikke har et behov for en garanteret indtægt eller kapitalbeskyttelse. En investor, som vælger at investere i aktier i tilbuddet, skal være i stand til at vurdere fordele og risici ved en sådan investering og kunne bære eventuelle tab, som kan opstå i forbindelse med en investering i aktier.

Eftersom Nordnet ikke har al information om dig som kunde med hensyn til de kriterier, som tages i betragtning (læs mere her) vil Nordnet ikke kunne foretage en fuldstændig målgruppevurdering. De kriterier, som Nordnet, har kendskab til, vil imidlertid blive taget i betragtning. Blandt andet medfører det, at instrumenter, som er beregnet til professionelle kunder, ikke vil blive tilbudt til ikke-professionelle kunder. Har du en beholdning, kan du dog altid sælge instrumenter uagtet målgruppevurdering. Vidensniveauet vil Nordnet sikre, ved at du som Kunde gennemfører videnstesten på Nordnets hjemmeside.

Nordnet foretager desuden ikke en egnethedsvurdering i overensstemmelse med MiFID II eller en anbefaling til nogen investor eller gruppe af investorer til at investere i, erhverve eller foretage andre handlinger vedrørende aktier i Tilbuddet.

Astralis Groups forretning er, ligesom alle andre forretninger, forbundet med risici. Det er derfor yderst vigtigt at overveje relevante risici ved vurderingen af ​​virksomhedens drift. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er risiko for, at hele den investerede kapital kan gå tabt, og en investor bør foretage en omfattende evaluering af informationerne i prospektet samt en generel global vurdering. En række faktorer uden for selskabets kontrol påvirker indtjeningen og den finansielle position.

Selskabets prospekt indeholder en liste over de risikofaktorer, som selskabet anser for at være mest sandsynlige for at påvirke selskabets fremtidige udvikling. Listen over mulige risikofaktorer betragtes som ikke fuldstændig. Listen over risici er ikke prioriteret efter risikograd. Inden du tegner aktier i Astralis Group, bør du læse selskabets virksomhedsbeskrivelse og prospektet, som er tilgængeligt her og på selskabets hjemmeside.

Enhver beslutning om at investere i Astralis Group skal udelukkende ske på baggrund af informationen som helhed i virksomhedsbeskrivelsen og prospektet, herunder ovennævnte risikofaktorer.

Nordnet modtager et engangshonorar fra selskabet eller rådgiveren i Tilbuddet i forbindelse med noteringen. Læs mere om tredjepartshonorarer her. Bemærk, at tildelingen afgøres af selskabets bestyrelse i samråd med de finansielle rådgivere. Nordnet træffer ikke beslutning om tildeling. For mere information om tildelingsprincipper, se prospektet. Materialet ovenfor, som er hentet fra Tilbuddets dokumenter, er ikke gennemgået af Nordnet inden publicering.

Nordnet fralægger sig ansvaret for det resultat, som skyldes, at en bruger på forskellige måder udnytter dette materiale.

Materialet skal ikke opfattes, som at Nordnet stiller investeringsrådgivning til rådighed eller giver investeringsanbefalinger.

Sådan tegner du aktier i Astralis Group.

Tegn aktier som Nordnet-kunde

Hvis du er kunde hos Nordnet kan du hurtigt og let tegen aktier, når du er logget ind på dit depot.

  • Log ind på dit Nordnet-depot.
  • Tegn aktier i tilbuddet under fanen Mine sider > Corporate actions.

Bliv kunde og tegn aktier.

Er du privatperson men endnu ikke Nordnet-kunde? Start med at åbne et depot, når du har gjort det, kan du logge ind og tegne aktier.

  • Åbn et depot med NemID – det tager kun et par minutter. Og det er gratis.
  • Log ind og sæt penge ind.
  • Tegn aktier i tilbuddet under fanen Mine sider > Corporate actions.

Spørsmål og svar.

1. Først skal du sikre dig, at du er kunde hos Nordneteksternt link, åbner i nyt vindue. Du kan nemt registrere dig som kunde med NemID.

2. Log ind.

3. Gå til menpunktet Corporate actionseksternt link, åbner i nyt vindue.

4. I løbet af tegningsperioden finder du selskabet under Børsnoteringer (IPO's) mm.

5. Klik på "Læs vilkår/svar" ved selskabet, du vil tegne aktier i.

6. Gennmlæs vilkårene.

7. Udfyld hvor meget, du vil tegne for (Bemærk, at der oftest er en mindstetegning, du må tage hensyn til), og klik "Svar".

Nej. Hvis du har ansøgt om at tegne på flere forskellige depoter, så er det kun den tegning, som du foretog først, som vil gælde.

Du kan få NemID på tre måder:

via online-bestilling på nemid.nu.eksternt link, åbner i nyt vindue

Ved henvendelse i et borgerservicecenter.

Via din bank, hvis du opretter en netbank-aftale.

Under fanebladet "Depotoversigt" og punktet "Mine corporate actions" kan du se din ansøgning frem til udløb af tegningsperioden. Herefter vil din ansøgning blive vist i din Depotoversigt som "SATS Ansøgning".