Spring til hovedindhold

Velkommen til
London.

Shop direkte på børsen i London.

Vi har åbnet de digitale døre til en af verdens største børser. Vælg mellem de 350 største virksomheder noteret på FTSE 100 og FTSE 250 i England, og køb og sælg online, præcis som du plejer.

Bemærk, at der ved alle handler på London Stock Exchange er omkostninger for valutaveksling og herudover en "stamp-duty" på 0,50% til den engelske stat på alle købsordrer.

Et væld af muligheder.

Londons ikoniske børs har eksisteret siden 1698 og er stadig blandt de førende børser i verden. London Stock Exchange byder på et væld af muligheder for at handle kendte aktier.

Du kan investere i alt fra Burberry og Rolls-Royce til mineraler, medico og forbrugsvarer. Det er også her, du kan kaste AstraZeneca og GlaxoSmithKline i kurven sammen med Unilever og Glencore.

På vores blog kan du læse mere om London Stock Exchange.

LSE-Axel-770x400.jpeg

Udvalg af virksomheder på London Stock Exchange.

Great Britain
Sundhed
-7,35%
Konsumentvarer
-33,69%
Great Britain
Energi
-2,53%
Great Britain
Materialer
-19,4%
Great Britain
Cyklisk forbrug
-55,03%
Industri
+171,97%
Great Britain
Finans
+11,13%
Great Britain
Materialer
-0,86%
Great Britain
Konsumentvarer
-24,76%
Great Britain
Materialer
-2,45%
Great Britain
Konsumentvarer
-12,51%
Konsumentvarer
-19,45%
Great Britain
Energi
+17,12%


Se alle investeringsmuligheder på London Stock Exchange.

Vigtig information om risici og afkast.

Denne side er ikke og skal ikke opfattes som en investeringsanbefaling eller anmodning om at abonnere på, købe eller sælge værdipapirer. I forbindelse med investeringsbeslutninger skal investoren basere sine beslutninger på sin egen vurdering og tage sine egne mål og sin egen økonomiske situation i betragtning. Der er altid risici forbundet med investering og økonomiske instrumenter. Værdien og afkastet af investeringer kan ændre sig, og den investerede kapital kan endda tabes helt. Tidligere udvikling er ikke en garanti for fremtidige afkast. Værdipapirerne i oversigten på denne side er ikke ment som investeringsanbefalinger, men en oversigt over et udvalg af de muligheder, der findes.

Spørgsmål og svar.