Spring til hovedindhold

Invester i aktier.

Køb og sælg til lav kurtage på flere af verdens største børser.

Trin-for-trin-guide: Kom i gang med aktier.

Hvordan kommer du i gang med investering i aktier? Vi guider dig trin-for-trin. Opret en konto på få minutter, og start med at købe aktier i dag.


1. Opret en konto.

Hos Nordnet kan du nemt og hurtigt åbne en konto med MitID. Det koster ikke noget, og det tager kun få minutter at komme i gang.

Opret en konto

2. Overfør penge.

Du kan nemt indbetale penge til din nye Nordnet-konto via en almindelig bankoverførsel så du er klar til at handle.

Se vores kurtageklasser og priser

3. Køb din første aktie.

Når du har fundet en aktie, som du er interesseret i at købe, skal du vælge, hvor mange aktier du vil have, og klikke på køb.

Find inspiration til aktier

Få inspiration fra andre.

  • Med vores sociale netværk Shareville kan du finde masser af inspiration fra andre investorer. Følg deres investeringer, og diskuter aktier og fonde direkte på instrumentsiden.

  • Nordnet Academy er til dig, der gerne vil blive en bedre investor og generelt øge din forståelse for aktiemarkedet. Her kan du bl.a. lære om aktier og strategi.

  • På vores blog er der også inspiration at hente – både fra Nordnet og eksterne bloggere – om alt fra analyser af sektorer og enkeltaktier til markedstendenser.

Aktiehandel
Nordnets app download

Aktiehandel og inspiration på mobilen.

Med vores app får du fuld kontrol over din konto og dine investeringer. Følg udviklingen på verdens børser, og køb nemt aktier og investeringsfonde. Appen giver dig et praktisk overblik over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheder.


Markedsoversigt.

Få overblik over aktiemarkedets udvikling i hele verden. Følg forskellige indeks, valutaer, renter og råvarer.

Aktiekurser.

I vores kursliste kan du sortere aktier fra forskellige markeder og se kursudvikling, afkast og nøgletal for de enkelte aktier.

Aktieinspiration.

Mangler du inspiration til din næste investering? Se vores inspirationslister med aktier fra hele verden.

Nyeste artikler på vores blog.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.