Spring til hovedindhold

Sådan køber du aktier.

Få hjælp til at handle med aktier.

Trin-for-trin-guide til at handle aktier til en lavere kurtage.

Hvis du er nybegynder og ønsker at købe aktier, kan du starte med at få inspiration her. Dertil får du de tre første måneder til en minimumskurtage på kun 15 kr. ved nordiske handler. Opret en konto på tre minutter, og start med at købe aktier i dag.

1. Opret en konto.

Hos Nordnet kan du nemt og hurtigt åbne en konto med NemID. Det tager kun tre minutter, og så kan du begynde at handle med aktier. Det koster intet, og så er du i gang!

Opret en gratis konto

2. Overfør penge.

Du kan nemt overføre penge til din konto via en bankoverførsel.

I dine første tre måneder hos Nordnet får du automatisk Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordiske handler.

3. Find de gode aktier.

Når du har fundet en aktie, som du er interesseret i at købe, skal du vælge, hvor mange aktier du vil have og klikke på køb.

Tip! I vores sociale netværk for investorer, Shareville, kan du følge med i andres investeringer og få notifikationer i realtid, når topbrugere køber og sælger investeringsfonde og aktier.

Læs mere om vores kurtageklasser.

Vil du som nybegynder købe aktier?

 • Hvis du vil begynde at købe aktier, så se her! Investeringsnetværket Shareville giver dig tips, viden og inspiration om aktier fra succesrige investorer. Helt gratis. 
 • I vores Børsskole kan du trin-for-trin lære en masse om aktiehandel.
 • For at give dig en god start på din investeringsrejse får du Pro-vilkår i de første tre måneder. Samtidig får du en minimumskurtage på kun 15 kr. ved alle nordiske handler. Det sker automatisk fra det tidspunkt, du åbner din konto hos Nordnet.

Markedsoversigt over verden.

Aktiekurser.

Aktieinspiration.

Aktiehandel og inspiration på mobilen.

Nordnet app

Køb og sælg, hvad du vil. Hvor du vil.

Med appen får du fuld kontrol over din konto og investeringer. Handl nemt med aktier og investeringsfonde, og følg udviklingen på verdenens børser. Med appen får du et praktisk overblik over ordredybde, realtidskurser og relevante nyheder.

shareville

Følg de bedste, og få købstips i realtid.

Lær mere.

Hvordan begynder jeg at handle med aktier?

Sådan analyserer du aktier.

Hvordan vurderes en aktie?

Seneste nyt på Nordnetbloggen.

 • Tør du investere, når kurserne falder?

  Hvordan har du det, når aktiekurserne ikke bare dykker, men ligefrem styrtdykker? Forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen fortæller her, hvordan hun...

  → Læs indlægget
 • Afsnit 100 af #Investeringspodcasten – LIVE jubilæumsafsnit – banker, renter og spørgsmål fra seerne

  I afsnit 100 af #Investeringspodcasten er stemningen høj i studiet. Per Hansen og Helge Larsen er trukket i gallatøjet og markerer det skarpe hjørne...

  → Læs indlægget
 • Skal du have bank igen?

  De sidste 5-10 år har verden haft en periode med generelt faldende renter. Det har været gunstigt for vækst- og teknologiaktier, men hvad sker der,...

  → Læs indlægget

Hvordan fungerer aktier?

Når du opretter en konto hos Nordnet, får du i de første tre måneder Pro-vilkår, og samtidig betaler du kun 15 kr. i minimumskurtage ved nordisk aktiehandel. Introkurtagen gælder den første gang, du åbner en ny depottype. Dvs. den første gang du opretter et aktiedepot, ratepensionsdepot osv.

Hvis du er nysgerrig på vores andre priser og kurtager, så kan du se dem hereksternt link, åbner i nyt vindue.

Når du køber aktier, køber du en del i et selskab, og samtidig følger du selskabets værdiudvikling via dine investeringer. Jo større tro investorerne har på selskabet, desto mere værd bliver hver aktie. Du kan læse mere om aktier i Børsskolen.

Hos os kan du handle aktier på børserne i Norden, Tyskland, USA og Canada.

I forbindelse med årsregnskabet beslutter bestyrelsen, hvordan overskuddet fra det forløbne år skal bruges. Nogle vælger at udbetale en del af overskuddet til aktionærerne i form af et udbytte. Jo flere aktier du har, jo mere udbytte kan du få. Læs mere om udbytte hereksternt link, åbner i nyt vindue.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.