Aktier.

En historisk god investering.

Kom i gang i dag. Det koster ingenting.

Aktier som opsparingsform er velegnet til dem, der ønsker mulighed for højt afkast, især på lang sigt. Hos os køber du altid aktier til en lav kurtage baseret ud fra, hvor meget du handler.

Det er let at komme i gang, åbne en konto, indbetale penge og begynde at handle. Hvis du er nybegynder i aktiehandel, anbefaler vi, at du bliver medlem af Shareville. Her får du gratis råd, viden og inspiration fra andre private investorer.

Hos os er prisen ingen hemmelighed. Du handler aktier fra 29 kr. pr. handel, og du slipper helt for depotgebyrer, VP-gebyr og andre opfindsomme gebyrer. Hos Nordnet kan du investere i aktier direkte på børserne i Norden, Tyskland, USA og Canada.

  • Følg topinvestorer på Shareville, og se deres handler.
  • Sorter, og find gode aktier med aktie-screeneren.
  • Få det fulde markedsoverblik.

Kurtage Danmark

0,10 %

Min.

29 kr.

Alle begynder på standardniveau.

Se detaljeret prisliste for udenlandsk handel og øvrige kontotyper.

Kurtage Danmark

0,075 %

Min.

29 kr

20-39 handler i seneste kalendermåned.

Se detaljeret prisliste for udenlandsk handel og øvrige kontotyper.

Kurtage Danmark

0,05 %

Min.

29 kr

Mindst 40 handler i seneste kalendermåned.

Se detaljeret prisliste for udenlandsk handel og øvrige kontotyper.

Kurtage Danmark

0,05 %

Min.

29 kr

En samlet investeret portefølje på mindst 2 millioner kr. hos Nordnet.

Se detaljeret prisliste for udenlandsk handel og øvrige kontotyper.

Aktielister.

Hold dig opdateret.

Aktieinspiration.

Hold dig opdateret, planlæg og overvåg.

Få de seneste nyheder fra de store nyhedsbureauer, så snart de er tilgængelige. Forbered dine ordrer med Stop Loss, og lad vores handelssystem udføre jobbet. Opret overvågningslister, og følg de aktier, der interesserer dig, men som du endnu ikke ejer.

Vores applikationer.

Nordnet app

Klar dine investeringer på mobilen.

Appen giver dig fuld kontrol over dine konti og investeringer, uanset hvor du befinder dig. Handl med et hav af instrumenter såsom aktier, investeringsforeninger og ETF'er, og følg udviklingen på verdens børser. Du får også et praktisk overblik over ordredybde, realtidskurser, grafer og relevante nyheder.

shareville

Følg de bedste, og få investeringstips i realtid.

Få det fulde markedsoverblik.

Markedsoversigt Danmark.

I den danske markedsoversigt kan du følge udviklingen af danske aktier, og se hvilke af dem, som har den største omsætning. Du kan også se nyheder, analyser og aktuelle begivenheder på aktiemarkedet.

→ Københavns fondsbørs

Markedsoversigt verden.

Her kan du følge med i udviklingen på børser andre steder i verden. Du ser udviklingen af ​​forskellige indeks, valuta, renter og råvarer.

→ Børsen i dag

Husk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.