Spring til hovedindhold

Analysetjenester.


Teknisk analyse med Investtech.

Færdige tekniske analyser af alle nordiske selskaber hver dag.

Investtech er en analyseservice, der giver dig adgang til en lang række analyser og værktøjer for de nordiske markeder. De tekniske analyser hjælper dig med at finde frem til aktier og vurdere det rigtige tidspunkt til at købe og sælge. Hos Nordnet får du adgang til Investtechs abonnement Investor + Norden med færdige analyser af alle aktier i Norden og et væld af andre værktøjer. Analyserne opdateres dagligt. Du behøver ikke teknisk analyseerfaring for at bruge tjenesten.

Tryk på knappen nedenfor for at abonnere på Investtechs analyser. Ved opsigelse gør vi opmærksom på, at abonnementet afsluttes på opsigelsesdatoen. Gebyret trækkes bagud for hver påbegyndt måned.

Pris: 199 kr./måned.

Abonner på Investtech


Tjenesten omfatter.

  • Abonnementet Investor + Norden fra Investtech.

  • Grafer på lang og mellemlang sigt.

  • Køb- og salgsignaler.

  • Top 50-liste over de mest teknisk positive aktier.

  • Dagens case og markedskommentarer.

  • Investtechs modelportefølje.

Om Investtech.

Investtech blev grundlagt i 1997 og er et førende skandinavisk selskab inden for adfærdsbaseret finans og teknisk aktieanalyse. Investtechs forskningsresultater bruges i et beslutningsstøttesystem, der analyserer aktier og andre værdipapirer. Systemet benyttes hver dag af investorer over hele verden.

Avancerede matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grund for analyserne og leverer objektiv og transparent beslutningsstøtte. Investtech leverer webbaserede abonnementstjenester til private investorer og har været en fremtrædende udbyder af teknisk aktieanalyse til finansinstitutioner, mæglervirksomhed og medier siden 1999. Kurser, seminarier og webinarer arrangeres både direkte for kunder og i samarbejde med partnere.

Læs mere på Investtech.dk

Få en forsmag på Nordnets blog: Læs Investtechs indlæg

section_tekniskanalyse_investtech-data.jpeg