Spring til hovedindhold

Datadrevet investering.

Kombiner kunstig intelligens med erfaring.

Få to fulde porteføljer hver måned.

Kan kunstig intelligens gøre os til bedre investorer? Det mener AI Alpha Lab.

AI Alpha Lab har udviklet en unik AI-model baseret på sandsynligheder og big data, som hver måned udvælger de aktier, den mener, vil give det bedste afkast over tid. Nu kan du få to af deres fulde, langsigtede porteføljer tilsendt som et investeringsanalyseabonnement for kun 49 kr. om måneden. Så er det nemt selv at lave handlerne og følge AI-modellens analyser for en datadrevet investeringsportefølje uden at skulle tænke over skjulte gebyrer.

Se et begrænset eksempel på, hvad du får ved at tilmelde dig

Når du tilmelder dig abonnementet, bliver den første rapport sendt til dig via Nordnets beskedsystem i begyndelsen af den kommende måned. Hvis du ikke kan vente så længe, kan du kontakte contact@aialphalab.com og få tilsendt rapporten for indeværende måned.

Tilmeld dig nedenfor, eller læs mere om den AI-model, der udvælger aktierne, i AI Alpha Labs blogindlæg.


Bemærk: Abonnementet er investeringsanalyse og udgør ikke individuel investeringsrådgivning. Porteføljerne er ikke personlige anbefalinger til den enkelte abonnent, da AI Alpha Lab ikke har mulighed for at foretage en individuel vurdering af og tilpasning til den enkelte abonnents forhold. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.


Som abonnent får du:

  • Datadrevet udvælgelse af aktier baseret på kunstig intelligens.

  • En fuld amerikansk og nordisk portefølje på ca. 15 aktier hver med vægtning af alle aktier.

  • Kompliceret teknologi kogt ned til et output, der kan bruges af alle.

Hvem er AI Alpha Lab?

”Hvis du ikke bygger dine beslutninger på beregnede sandsynligheder, er det ligesom at spille poker og kun kende halvdelen af dine kort på hånden. Du mangler noget information til over tid at træffe de rigtige valg.”

– Mikkel Brichthor Petersen, CIO i AI Alpha Lab.

  • Lær AI Alpha Lab bedre at kende. Mikkel Brichthor Petersen gæstede Nordnet Live den 25. januar, hvor han fortalte om modellen og de AI-baserede porteføljer. Se eller gense webinaret her

AI Alpha Lab Mikkel 770x325

AI Alpha Lab er grundlagt i 2019 og arbejder for at bygge bro mellem investorer og teknologi. Deres modelporteføljer har fokus på large og mega cap-aktier og sammensættes af en investeringsmodel baseret på beregnede sandsynligheder.

Den fungerer ved, at AI Alpha Lab kører et ”aktieunivers” igennem modellen – fx et større antal aktier fra S&P 500 – hvorefter den beregner millioner af modeller på hver eneste aktie og giver et estimat: Hvad skal hver aktie stige eller falde med, og hvad er usikkerheden?

”Med modellen genererer vi millioner af analytikere, som alle kommer med deres bedste bud på, hvor aktien skal hen i løbet af den næste måned. Så kan modellen udvælge de aktier til porteføljen, hvor den kan se, at der er størst sandsynlighed for et positivt afkast,” forklarer Mikkel Brichthor Petersen, der er Chief Investment Officer og en af grundlæggerne af AI Alpha Lab.

"Man kommer ikke til at vinde hver måned, men vi kan se, at der er sandsynlighed for at skabe god værdi over tid. Modellen har historisk set været foran markedet, og derfor har det givet værdi at investere efter modellens portefølje. Det kræver altså, at man holder fast – også i de perioder, hvor det ikke går lige så godt.”

Som ved alle investeringer bør man huske, at resultaterne skal vurderes over en længere periode, og du kan tabe hele eller dele af din investering. Historisk afkast er ikke en garanti for fremtidige resultater, og der er altid en risiko forbundet med investering.

Mere om AI Alpha Lab

Spørgsmål og svar om abonnementet.