Spring til hovedindhold

Mest populære ETF'er inden for lande og regioner.


Interessen for at investere i ETF'er (indeksbaseret investering) har været stigende inden for de seneste år. Den største årsag til den øgede interesse er, at du med en ETF får en bred spredning over et lands eller regions største og mest stabile aktier. Udover den store spredning er der samtidig mulighed for meget lave forvaltningsomkostninger.

For at hjælpe dig med at finde de mest interessante lande og regioner har vi her samlet toplister med ETF'er, som mange Nordnet-kunder har i deres porteføljer.

Tre fordele ved ETF'er.

  • Enkelt at sprede sin eksponering mod specifikke lande og regioner.

  • Lave forvaltningsomkostninger.

  • Kan skabe diversificering i din aktieportefølje.

ETF'er – Regioner.

Verden.


Invester globalt, og få en bred diversifiering i globale aktieindeks med de største virksomheder i verden.

Vækstmarkeder.


Markeder med høj vækst kan blive fremtidens vindere. Invester i regioner som Kina, Indien, Afrika og Sydamerika.

Værdipapirerne i oversigten er ikke ment som investeringsanbefalinger, men er en oversigt over et lille udvalg af de mange muligheder, der findes.

ETF'er – Lande.


Hvis du vil have eksponering mod enkelte lande, kan du her se en oversigt over ETF'er med fokus på de største aktiemarkeder i verden.

Værdipapirerne i oversigten er ikke ment som investeringsanbefalinger, men er en oversigt over et lille udvalg af de mange muligheder, der findes.

Godt at vide om risici og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidig udvikling. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.