Spring til hovedindhold

Mest populære obligationsbaserede ETF'er.


Leder du efter et alternativ til aktier, finder du her et bredt udvalg af obligationsbaserede ETF'er, også kaldet rente-ETF'er. Når du investerer i dem, låner du penge ud til udstederen af obligationen, som fx kan være stater og virksomheder. Obligationer findes med forskellige risikoniveauer. En højere kreditrisiko kan give mere afkastpotentiale, men selvfølgelig øger det også risikoen for at miste penge.

Vi har samlet toplister med de ETF'er, som mange af Nordnets kunder ejer, for at give dig inspiration til at finde en obligationsbaseret ETF, der er interessant for dig.

Læs mere om ETF'er.

Tre fordele med obligationsbaserede ETF'er.

  • Enkel måde at få eksponering mod renter.

  • Lave omkostninger.

  • Enkel måde at diversificere en portefølje med stor aktieeksponering.

De mest populære obligationsbaserede ETF'er hos Nordnet.

High yield og vækstmarkeder.

Virksomheder, der har en lavere kreditvurdering, kaldes high yield og giver en højere rente, men til gengæld giver det en højere kreditrisiko. Det samme er gældende for vækstmarkeder.

Værdipapirerne i oversigten er ikke ment som investeringsanbefalinger, men er en oversigt over et lille udvalg af de mange muligheder, der findes. Beskrivelserne er ikke et udtryk for Nordnets holdning.

Godt at vide om risici og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidig udvikling. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.