Spring til hovedindhold

Inspiration til investerings­foreninger.


Find investerings­foreninger til dine behov.

Marknad-Fondinspiration-image2-770x325.jpeg

Højest afkast.

Se investeringsforeninger sorteret efter højeste afkast det seneste år.

dk-Marknad-Fondinspiration-image3-770x325.jpeg

Lave omkostninger.

Se investeringsforeninger med de laveste årlige omkostninger.

dk-Marknad-Fondinspiration-image4-770x325.jpeg

Bæredygtighed i fokus.

Se investeringsforeninger med et fokus på bæredygtighed (artikel 8 og 9).

10 populære investeringsforeninger.


Listerne er ikke en investeringsanbefaling, men inspiration til de muligheder, der findes. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk. Historisk afkast er ingen garanti for fremtidigt afkast.

Start en månedsopsparing

Automatisk månedsopsparing.

En månedsopsparing er en nem måde at komme i gang med at investere på. Du vælger selv beløb og op til fire investeringsforeninger. Så handler den for dig, måned efter måned, helt automatisk og uden købskurtage.

Thomas Enevoldsen

Aktiver dine udbytter.

Begyndelsen af hvert år er oftest der, hvor en lang række af de største danske investeringsforeninger udbetaler deres årlige udbytte. Se, hvordan det foregår, og hvordan du får mest ud af dem.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.