Spring til hovedindhold

Kvalitets­forbedrende services.

Se dine fordele, når du investerer i investeringsfonde hos Nordnet.

En bred vifte af investeringer og værktøjer.

Hos Nordnet har du adgang til et bredt udvalg af danske investeringsforeninger, fonde og ETF'er til en konkurrencedygtig pris. Vi stiller en række værktøjer til rådighed for dig, så du bliver i stand til selv at sammensætte en portefølje, der passer til dit risikoniveau og dine øvrige ønsker til, hvordan din opsparing skal placeres. Du har også mulighed for løbende at modtage eksklusiv inspiration og invitationer.

Når du investerer i investeringsforeninger og fonde hos Nordnet, får du rabat på formidlingsprovisionen med vores Rabattrappe.

  • Bredt udvalg med op mod 600 forskellige investeringsfonde.

  • Gode inspirations- og hjælpeværktøjer.

  • Eksklusive nyhedsbreve og webinarer.

  • Rabat på formidlingsprovisionen.

Find det, du leder efter med vores screener.

Vores screenere gør det let at skabe et brugerdefineret overblik over investeringsforeninger, fonde og ETF'er. Med søgefunktionen kan du finde lige det, du leder efter, og med få klik kan du sortere på kategorier som indeksfonde, valueaktier og ejendomme eller på geografiske områder.

Screeneren viser dig både Morningstar-rating, risikoniveau, historisk performance, omkostninger og meget mere, så du kan sammenligne dine muligheder. Og vil du frasortere investeringer med eksponering mod noget, du ikke vil investere i, kan du sortere det fra.

Kvalitetsforbedrende services

Få rabat med Rabattrappen.

Når du er kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsforeninger og fonde, du investerer i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du bliver refunderet dele af den formidlingsprovision, vi modtager fra de fondselskaber, der har indgået en distributionsaftale med Nordnet.

Jo mere du investerer, jo flere penge får du tilbage.

  • Få 25-100% rabat på formidlingsprovisionen*

  • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.

  • Mere afkast til dig.


*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. pr. kvartal eller derover.

Eksklusiv inspiration og invitationer.

Hvis du sparer op i investeringsfonde hos Nordnet, vil du løbende modtage eksklusive nyhedsbreve med inspiration og invitationer til webinarer med investeringsfonde i fokus. Bemærk, at det kræver, at du giver dit samtykke til at modtage kommunikation fra Nordnet.

Kurtagefri månedsopsparing.

Med løbende investeringer – selv for små beløb – bliver det nemmere at få sparet en formue op. Når du investerer via en månedsopsparing, er det uden købskurtage. Og du kan altid ændre eller stoppe månedsopsparingen.

Sammensæt selv din portefølje eller prøv vores guide, som kan hjælpe dig med at starte en portefølje i investeringsforeninger.

Start en månedsopsparing

  • 0 kr. i købskurtage.

  • Invester automatisk, præcis som du vil.

  • Stort udvalg af danske investeringsforeninger, udenlandske fonde og ETF'er.

Hold dig opdateret.

Udover vores screenere kan du også finde inspiration til mulige investeringer i investeringsforeninger, fonde og ETF'er på vores blog.

Med vores app har du de seneste kurser lige ved hånden og mulighed for at købe og sælge. Du får også automatisk besked, når udbytterne fra de investeringsfonde, du har, tikker ind på dit depot.

Nordnets_app_download_1_770x325.jpg