Spring til hovedindhold

Kvalitets­forbedrende services.

Se dine fordele, når du investerer i investeringsfonde hos Nordnet.

Få adgang til en bred vifte af fonde og værktøjer.

Hos Nordnet har du adgang til et bredt udvalg af danske investeringsforeninger og udenlandske fonde til en konkurrencedygtig pris. Vi stiller en række værktøjer til rådighed for dig, så du bliver i stand til selv at sammensætte en portefølje, der passer til din risikoprofil og dine øvrige ønsker til, hvordan din opsparing skal placeres.

Når du investerer i investeringsfonde hos Nordnet får du konkurrencedygtige kurtagesatser, og med Nordnets Rabattrappe får du rabat på formidlingsprovisionen.

Løbende vil det være muligt at modtage eksklusiv information, inspiration og invitationer til webinarer og events med investeringsfonde i fokus.

Du kan oprette et gratis depot på få minutter, og der er ingen løbende depotomkostninger.

 • Bredt udvalg med op mod 600 forskellige investeringsfonde.

 • Gode inspirations- og hjælpeværktøjer.

 • Eksklusive webinarer og videoer.

 • Rabat på formidlingsprovisionen.

Find det, du leder efter, med Nordnets Fondsscreener.

Med Fondsscreeneren er det nemt at skabe et brugerdefineret overblik over universet for investeringsforeninger og fonde. Du kan ved hjælp af søgefunktionen nemt finde frem til præcist det, du ønsker. Du kan med få klik sortere på kategorier som eksempelvis indeksfonde, value-aktier, ejendomme osv. Har du et specifikt geografisk område, du finder interessant at investere i, er det også nemt at sortere på.

Når du har indtastet dine søgekriterier, kan du sortere udvalget efter en lang række kriterier som morningstar-rating, risikoniveau, historisk performance, omkostninger, udbyttepolitik og mange flere.

Med screenerfunktionaliteten har du endvidere mulighed for at finde frem til de fonde, der har en lav eksponering mod fossile brændstoffer, og du kan helt fravælge de fonde, der har en eksponering mod en uønsket kategori som eksempelvis våben, tobak, og meget andet.

globe_1200x630.jpg

Få rabat med Rabattrappen.

Er du kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsfonde, du har investeret i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du vil blive refunderet dele af den formidlingsprovision, vi modtager fra de fondselskaber, der har indgået en distributionsaftale med Nordnet.

Læs mere

 • Få 25-100% rabat på formidlingsprovisionen*

 • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.

 • Mere afkast til dig.


*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. pr. kvartal eller derover.

Populære investeringsforeninger på Shareville.

Se i realtid, hvilke investeringsforeninger der er mest populære blandt de bedst performende danske medlemmer på Shareville. Udvalget baseres på de porteføljer, der har haft det bedste risikojusterede afkast det seneste år.

Se toplisten på Shareville

Modtag eksklusive invitationer til webinarer.

Hvis du sparer op i investeringsfonde hos Nordnet, vil du løbende modtage eksklusiv information, inspiration og invitationer til webinarer og events med investeringsfonde i fokus. Bemærk, at det kræver, at du giver dit samtykke til at modtage kommunikation fra Nordnet.

Modtag eksklusivt materiale med investeringsfonde i fokus.

 • Information.

 • Inspiration og videoer.

 • Invitationer til Webinbarer og events.

Start en Månedsopsparing.

Med en løbende Månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i investeringsforeninger og fonde. Når du sparer op via Månedsopsparingen, er det helt uden købskurtage. Du kan afslutte din automatiske opsparing når som helst eller sælge dine investeringsfonde.

Start en Månedsopsparing

 • Sæt din opsparing på autopilot.

 • 0 kr. i købskurtage.

 • Stort udvalg af danske investeringsforeninger og udenlandske fonde.

Hold dig opdateret på dine investeringsfonde.

Nordnetbloggen
vores blog kan du blive opdateret på de bedst performende investeringsforeninger og fonde på måneds-og årsbasis.

Nordnet App
Via vores app har du mulighed for altid at holde dig opdateret på de seneste kurser på investeringsfonde, og du har direkte adgang til at købe og sælge.
Når investeringsfondene udbetaler udbytte, vil du automatisk få en push-besked, så snart udbyttebetalingen lander på din konto.

770x400-app-sparindex.jpg