Udvalgte Investerings­foreninger.

Håndplukket og nøje udvalgt.

Gør det svære let.

Det er ikke altid lige let at vælge investeringsforeninger. Udvalget er stort, og det kan være svært at vurdere kvaliteten. Men nu bliver det lettere.

Her er de investeringsforeninger, som vi mener, har den største chance for at præstere bedst over tid i den respektive kategori. Udvælgelsen foretages af uafhængige analytikere ud fra høje krav og omhyggelig løbende kontrol.

Tag magten over din opsparing, og vælg de bedste investeringsforeninger – helt enkelt.

 • Enklere at vælge.
  Håndplukket udvalg – så du slipper for at lede mellem alle investeringsforeningerne på egen hånd.
 • Analyserede af uafhængige analytikere
  Alle investeringsforeninger har gennemgået uafhængig analyse ud fra høje krav og omhyggelig kvalitetskontrol.
 • Investeringsforeninger af højeste kvalitet
  Investeringsforeninger med størst chance for at præstere bedst i deres kategori over tid.

USA og Nordamerika.

Emerging Markets.

Udvælgelsen er sket i samarbejde med analytikere fra Wassum, som er et uafhængigt analysefirma med over 20 års erfaring i evaluering af fonde og investeringsforeninger.

Vi er overbeviste om, at der er en stærk sammenhæng mellem en investeringsforenings præstationer og en effektiv forvaltning, en tydelig investeringsfilosofi samt en robust proces. Derfor har vi bedt Wassum om at lave en liste med de investeringsforeninger, som de vurderer, vil klare sig bedre i fremtiden end andre investeringsforeninger i samme kategori. Investeringsforeningerne er inddelt i otte kategorier:

 • Asien ex. Japan Aktier
 • Danske Aktier
 • Danske Obligationer
 • Europæiske aktier
 • Emerging Markets Aktier
 • Globale Aktier
 • Nordiske Aktier
 • Amerikanske Aktier

Wassums første skridt i analyseprocessen er at gennemgå alle de investeringsforeninger som Nordnet tilbyder.

Wassum analyserer et stort antal nøgletal. Blandt andet analyseres afkast efter omkostninger og risiko for udsving i forhold til markedet, og om forvalterne rent faktisk investerer i henhold til den lovede strategi.

I næste skridt i analyseprocessen møder analytikerne forvalterne af de investeringsforeninger, som blev valgt ud i første analyse, for at kunne danne sig et overblik over forvalternes kompetencer og kapacitet.

Nordnets udvalg af investeringsforeninger evalueres løbende af Wassum, og investeringsforeningerne i kategorierne kan skiftes ud, hvis de ikke præsterer som forventet. Valget af investeringsforening kan også blive revideret, hvis en forvalter bliver udskiftet.

Godt at vide om risiko og afkast.

Bemærk, at historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Al information på denne side skal ses som generelle oplysninger og ikke på nogen måde som anbefalinger eller råd vedrørende investeringsbeslutninger. Kunden er selv ansvarlig for den risiko, som er forbundet med investeringsbeslutninger, baseret på oplysningerne på denne side.

Ofte stillede spørgsmål.

Du betaler normal kurtage, som når du køber og sælger andre investeringsforeninger. Se prislisten.

Nordnet har samarbejdsaftaler med investeringsforeningerne, og det betyder, at vi modtager formidlingsprovision.

Der er ingen sammenhæng mellem, hvordan de enkelte fonde vises på nordnet.dk, og hvor meget formidlingsprovision, som udbetales til Nordnet.

Læs mere om provision for investeringsforeninger

Som kunde hos Nordnet har du fuld kontrol over dine investeringer. Du har adgang til digitale værktøjer og smarte tjenester, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse. Du får overblik over dine beholdninger, så du kan træffe de bedste investeringsbeslutninger.