Spring til hovedindhold

Invester i indeks.


Op til 20x gearing.

Børshandlede produkter på indeks giver dig mulighed for at spekulere i prisændringer i et underliggende indeks. Såsom det amerikanske S&P 500, tyske DAX eller svenske OMXS30.

Aktiemarkeder og økonomier over hele verden er cykliske. Oftest kulminerer relativt lange perioder med vækst og stigning med skarpe fald af forskellige længder. Med børshandlede produkter kan du positionere dig selv og spekulere i børsens op- og nedture.

Gearing er en af hovedårsagerne til handel med indekserede produkter på indeks. Mindre prisændringer i et underliggende indeks kan ikke desto mindre skabe muligheden for et højt afkast, da produktets indbyggede lån øger eksponeringen på markedet. Hvis din investering stiger, medfører det et større afkast. Men hvis din investering falder, medfører det også et større tab. Dog kan du aldrig tabe mere end det investerede beløb.

Godt at vide om risici og afkast.

De produkter, der er beskrevet på denne side, er ikke egnet til alle investorer. Alle produkter er komplicerede og kræver en god forståelse af det underliggende marked og de specifikke betingelser og egenskaber ved produkterne. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både stige og falde i værdi. Med et gearingsprodukt er der risiko for, at du mister hele den investerede kapital.

Læs mere om risiko

Kom i gang med børshandlede produkter.

Læs mere om Bull & Bear, Mini Futures og Unlimited Turbos med forskellige gearing.

→ Til produkterne