Spring til hovedindhold

Active Trader.

Day trading hos Nordnet.

Active Trader.

En skræddersyet løsning
til dig som trader.

Day trading på dine vilkår.

Nordnet er et smart valg for dig, som tager trading seriøst. Ud fra dine ønsker og behov skræddersyer vi en komplet løsning til dig. Vi kan tilbyde dig markedets førende handelsapplikationer, informationskilder og analyseværktøjer. Vi har attraktive lånevilkår, og vi kan tilbyde shorthandel og en ekstra intradagskredit. Vilkårene er individuelle og baseret på, hvor meget du handler.

Er du interesseret i at blive Active Trader?

Kravet for at være Active Trader er mindst 240 handler eller en omsætning på 30 mio. DKK i kvartalet. Kontakt vores kundeservice på telefon 70 20 66 85, eller udfyld skemaet til højre, så kontakter vi dig.

Se vores priser

Bestil en opringning
Er du allerede kunde hos Nordnet?
Er du allerede kunde hos Nordnet?


Nordnet.dk og Infront Active Trader Terminal.

Nordnet.dk og vores app

Nordnet.dk er ikke bare Nordnets hjemmeside, det er også vores mest populære handelstjeneste.

Log ind og få overblik over dine værdipapirer, opret overvågningslister med gratis streamede realtidskurser i hele norden med 5-lags ordredybde, og få et hurtigt overblik over dine handler. Det er gratis at bruge nordnet.dk – ligesom mange af vores tjenester.

Når du er på farten, har du via appen direkte adgang til tusindvis af værdipapirer og finansielle instrumenter i realtid. Du har adgang til alle dine depoter, ordrer og de største markeder i verden.

Med få tryk er du i gang med at handle – når som helst, hvor som helst.

Læs mere om vores app Åbner i nyt vindue.

Infront Active Trader Terminal

Er du en meget aktiv investor, er det vigtigt at have de absolut bedste værktøjer. Infront Active Trader Terminal er det mest avancerede værktøj og værdsættes af både mæglere og professionelle aktører. Infront Active Trader Terminal kan i høj grad skræddersyes nøjagtigt til dine behov.

Med Infront Active Trader Terminal får du bl.a:

 • Avanceret graffunktion med flere end 40 analysemodeller
 • Omfattende mæglerstatistik
 • Historiske kurser 10 år tilbage
 • Avanceret tickerlinje
 • Mulighed for at eksportere data og DDE-links til fx Excel
 • Integreret handels- og porteføljemodul
 • Linked windows for optimalt overblik
 • Avancerede handelsmetoder, clicktrading og basket trading

Priser:

 • Privat kunde – 699 DKK/måned
 • Ved meget høj kvartalsvis omsætning/handelsaktivitet kan terminalen fås uden omkostninger

Læs mere om Infront Active Trader Terminal Åbner i nyt vindue.

Skræddersyede vilkår.

Handler du meget, får du nogle af markedets laveste kurtagesatser. Du får individuelle vilkår og fordele – og en skræddersyet kurtage fra 0,015-0,04%. Og minimumskurtage på de nordiske børser – 19 DKK / 29 SEK / 29 NOK / 3 EUR.

Vil du låne, kan du få en effektiv rente fra 4,03% via et Porteføljelån. Skal du kun bruge pengene en dag, kan du låne uden rente på dagsbasis med intradag-kredit.

Du har også mulighed for at shorte værdipapirer både på intradag-basis og over natten.

Får du brug for hjælp undervejs, har du et VIP-telefonnummer til mæglere og tradingsupport.

Som Active Trader får du også:

 • De rigtige værktøjer og nødvendig information
  Med gratis adgang til nordnet.dk, app, nyheder via MarketWire, og gratis ordredybde i 5 lag på Nasdaq Nordic-børserne og Oslo børs, har du de bedste værktøjer lige ved hånden.
 • Hele verden for dine fødder
  Du får adgang til elektronisk aktiehandel på 14 markeder. Og mulighed for handel og udstedelse af optioner på de nordiske børser og handel i futures på de nordiske børser, DAX og EUROSTOXX.

Nordnet Markets.

Nordnet Markets er Nordens bredeste kurtagefrie* udbud af børshandlede produkter, hvor du kan investere i op- og nedgang i forskellige indeks, råvarer og aktier verden over. I Nordnet Markets har du mulighed for at investere med en gearing op til X20 på ellers svært tilgængelige markeder. Vores udbud omfatter bull & bear-certifikater og mini futures i Norden med NORDNET i slutningen af produktnavnet. Læs mere om Nordnet Markets. Åbner i nyt vindue.

Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både stige og falde i værdi. Læs mere om risici. Åbner i nyt vindue.

 • Investér i op/nedgang
 • Mulighed for gearing op til 20x
 • Kurtagefri handel*

* Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste Åbner i nyt vindue.. Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Kontakt Nordnets Kundeservice for mere information.

Handl til de bedste priser på børsen.

Intern Prioritet.

Udnyt Nordnets store omsætning på børsen til at øge chancerne for at springe køen over i ordrebogen. Intern Prioritet-systemet på børsen sørger for, at ordrer matches efter, hvilken mægler der udbyder ordren for kunden, før at ordren matches efter ordreplaceringstidspunktet.

Ordrer matches i følgende rækkefølge på Nasdaq Nordic-børserne:

 1. Pris.
 2. Intern prioritet.
 3. Ordreplaceringstidspunkt.

Smart Order Routing.

Alle Nordnets handelsapplikationer anvender Smart Order Routing (SOR) til Nasdaq Nordic-børserne og Oslo Børs. Derfor kan du på Nordnets platform faktisk ”risikere” at få en bedre kurs, end den du ser på Københavns Fondsbørs, Stockholmbørsen eller Helsinki Børs.

Det betyder helt konkret, at hvis du f.eks. vil købe en meget handlet aktie som Novo, så tjekker systemet, om aktien findes til en lavere pris på en af de alternative børser; Chi-x, BATS, Turquoise, eller Nordic@Mid. Gør den det, så bliver købet gennemført der i stedet for på Københavns Fondsbørs.

Når du handler hos Nordnet, er ”Smart Order” standard, Smart Order gælder kun ordrer, som afgives og udføres samme dag. Vælger du eksempelvis at sætte en stop loss eller en langtidsordre, sendes den altså kun til den primære børs. Smart Order Routing-tjenesten er gratis og gælder automatisk for alle dine ordrer, der gælder for én dag.