Spring til hovedindhold

Active Trading.

For dig, der tager trading seriøst.

Day trading på dine vilkår.


 • Nogle af markedets laveste kurtagesatser

 • De absolut bedste værktøjer

 • Intern prioritet på børsen


Nordnet er et smart valg for dig, der handler meget. Ud fra dine ønsker og behov tilbyder vi dig markedets førende handelsapplikationer, informationskilder og analyseværktøjer. Vi har attraktive lånevilkår og kan tilbyde shorthandel og en ekstra intradagskredit.

Lyder Active Trading som noget for dig?

Vilkårene er individuelle og baseret på, hvor meget du handler. For at få vores særlige Active Trading-vilkår skal du mindst have 240 handler eller en omsætning på 30 mio. DKK i kvartalet.

Se alle priser for Active Trading

Opfylder du kravene, kan du ringe til os på 70 20 66 83 eller udfylde felterne her på siden.

Bestil en opringning.

Opfylder du kravet om mindst 240 handler eller en omsætning på 30 mio. DKK i kvartalet, kan du udfylde felterne herunder. Så ringer vi dig op.

Er du allerede kunde hos Nordnet?
Active Trading graphs 770x325

Lav kurtagesats.

Handler du meget, får du nogle af markedets laveste kurtagesatser hos os. Du får individuelle vilkår og fordele – og en skræddersyet kurtage fra 0,015-0,04% og en minimumskurtage på de nordiske børser på 19 DKK / 29 SEK / 29 NOK / 3 EUR.

Vil du låne, kan du få en effektiv rente fra 6,17% med et porteføljelån. Skal du kun bruge pengene en dag, kan du låne uden rente på dagsbasis med intradag-kredit.

Du har også mulighed for at shorte værdipapirer både på intradag-basis og over natten.

Og får du brug for hjælp undervejs, har du et VIP-telefonnummer til vores mæglere og tradingsupport.

Vær opmærksom på, at når du mener, du opfylder betingelserne for Active Trading, eller når du som Active Trading-kunde opretter en ny konto, modtager du ikke Active Trading-vilkår automatisk. Kontakt derfor vores kundeservice for at sikre dig, at du får de retmæssige vilkår og fordele.

De absolut bedste værktøjer.

Med få tryk er du i gang med at handle.Log ind, og få direkte adgang til tusindvis af værdipapirer og finansielle instrumenter, opret overvågningslister med gratis streamede realtidskurser i hele norden med 5-lags ordredybde, og få et hurtigt overblik over dine handler.

Det er gratis at bruge nordnet.dk – ligesom mange af vores handelstjenester – og når du er på farten, har du dine investeringer og de største markeder i verden lige ved hånden gennem vores app.

 • De rigtige værktøjer og nødvendig information
  Med gratis adgang til nordnet.dk, app, nyheder via MarketWire, og gratis ordredybde i 5 lag på Nasdaq Nordic-børserne og Oslo børs, har du de bedste værktøjer lige ved hånden.

 • Hele verden for dine fødder
  Du får adgang til elektronisk aktiehandel på 14 markeder. Og mulighed for handel og udstedelse af optioner på de nordiske børser og handel i futures på de nordiske børser, DAX og EUROSTOXX.


Hent vores app

Markedets ledende tradingværktøj.Handler du meget, kræver det de bedste værktøjer, skræddersyet til netop dine behov. Det får du med Infront Active Trader Terminal, som både mæglere og profesionelle aktører bruger.

 • Avanceret graffunktion med mere end 40 analysemodeller

 • Omfattende mæglerstatistik og historiske kurser 10 år tilbage

 • Avanceret tickerlinje

 • Mulighed for at eksportere data og DDE-links til fx Excel

 • Integreret handels- og porteføljemodul

 • Linked windows for optimalt overblik

 • Avancerede handelsmetoder, click trading og basket trading


Det koster kun 699 kr. om måneden som privat kunde – og har du meget høj kvartalsvis handelsaktivitet eller omsætning, kan du få adgang til terminalen uden omkostninger.

Mere om Infront Active Trader Terminal

Nordnet Markets.

Nordnet Markets er det bredeste kurtagefrie* udbud af børshandlede produkter i Norden, hvor du kan investere i op- og nedgang i forskellige indeks, råvarer og aktier verden over. I Nordnet Markets har du mulighed for at investere med en gearing op til 20x på ellers svært tilgængelige markeder.

Vores udbud omfatter bull- & bear-certifikater og mini futures i Norden med NORDNET i slutningen af produktnavnet.

Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både stige og falde i værdi. Læs om risiko.

Om Nordnet Markets
 • Investér i op- og nedgang

 • Mulighed for gearing op til 20x

 • Kurtagefri handel*


* Produkterne er kurtagefrie, hvis du afgiver ordren på nordnet.dk eller via en af vores handelsapplikationer, hvor værdien af ordren er højere eller lig med 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR. For telefonordrer via mæglere og/eller ordrer på mindre end 1.000 SEK/DKK/NOK eller 100 EUR, betales kurtage ifølge Nordnets gældende prisliste. Ved handel med produkter i en anden valuta end din basisvaluta betaler du et automatisk vekselgebyr, hvis du ikke har en aktiv valutakonto på dit depot. Kontakt Nordnets Kundeservice for mere information.

De bedste priser på børsen.

Intern Prioritet.

Udnyt vores store omsætning på børsen til at øge dine chancer for at springe køen over i ordrebogen. Intern Prioritet-systemet på børsen sørger for, at ordrer matches efter, hvilken mægler der udbyder ordren for kunden, før at ordren matches efter ordreplaceringstidspunktet.

Ordrer matches i følgende rækkefølge på Nasdaq Nordic-børserne:

 1. 1

  Pris

 2. 2

  Intern prioritet

 3. 3

  Ordreplaceringstidspunkt


Smart Order Routing.

Alle vores handelsapplikationer anvender Smart Order Routing (SOR) til Nasdaq Nordic-børserne og Oslo Børs. Derfor kan du faktisk ”risikere” at få en bedre kurs på vores platform, end den du ser på Københavns Fondsbørs, Stockholmbørsen eller Helsinki Børs.

Det betyder helt konkret, at hvis du fx vil købe en meget handlet aktie som Novo, så tjekker systemet, om aktien findes til en lavere pris på en af de alternative børser; Chi-x, BATS, Turquoise, eller Nordic@Mid. Gør den det, bliver købet gennemført der i stedet for på Københavns Fondsbørs.

Når du handler hos os, er ”Smart Order” standard. Smart Order gælder kun ordrer, som afgives og udføres samme dag. Vælger du fx at sætte en stop loss- eller en langtidsordre, sendes den altså kun til den primære børs. Smart Order Routing-tjenesten er gratis og gælder automatisk for alle dine ordrer, der gælder for én dag.