Spring til hovedindhold

Dansk Aktionærforening.

Se dine fordele hos Nordnet som medlem af DAF.


Fordele for DAF-medlemmer.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Hos Nordnet får du adgang til en lang række værdipapirer, værktøjer og inspiration, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse. Kom i gang i dag. Det er let og koster ikke noget.

Bliv kunde Flyt aktiedepot til Nordnet

Tag din opsparing til næste niveau, og få mere at leve for.

 • Ingen depotgebyrer.

 • Særlig rabat på kurtagesatser.

 • Gratis streamede realtidskurser med fuld ordredybde i hele Norden.

 • Bredt udvalg af værdipapirer og investeringsprodukter.

Særlig rabat på kurtagesatser.

Som DAF-medlem får du med det samme adgang til Bonus-kurtagen i Nordnets prisliste, uanset hvor meget du handler. Det betyder fx dansk aktiehandel til 0,075%, minimum 29 kr. i kurtage pr. handel. Gennemfører du 40 eller flere handler pr. måned, får du Pro-kurtage og endnu flere fordele.

 1. Bliv kunde med MitID.
  Det tager kun et par minutter.

 2. Log ind, og klik på BESKED i øverste, højre hjørne.
  Find knappen Ny besked øverst på siden.

 3. Send os en besked, hvor du oplyser dit medlemsnummer hos DAF.
  Vi registrerer dig som medlem af DAF, og du vil derefter handle med den nye, lavere kurtage.


Private Banking.

Når du er investeret for minimum to millioner kroner i markedet, har du mulighed for at få Private Banking-kurtage. Det betyder, at du fast har en kurtagesats på 0,05% og minimum 29 kr. i Norden, uanset hvor mange handler du foretager. Se mere om fordelene ved Private Banking.

En handelsplatform til alle behov.

Hvilke behov har du, når du skal investere? Sidder du i ro og mag hjemme foran computeren eller i en taxa på vej til lufthavnen? Vi har udviklet en række forskellige applikationer, som gør det nemmere at investere uanset hvem du er, og hvor du er. Via PC, Mac, mobiltelefon eller tablet har du altid adgang til dine investeringer og kan handle uafhængigt af tid og sted.

Se handelsplatforme

Section_Trading_Handelstjenester.jpeg

Start en Månedsopsparing.

Med en løbende Månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere – og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i ETF'er, investeringsforeninger og udenlandske fonde. Når du sparer op via Månedsopsparingen, er det helt uden købskurtage. Du kan når som helst afslutte din automatiske opsparing eller sælge dine foreninger og fondsandele.

Start en Månedsopsparing her

Kom nemt i gang.

 • Sæt din opsparing på autopilot.

 • 0 kr. i købskurtage.

 • Stort udvalg af ETF'er, investeringsforeninger og udenlandske fonde.

Hold dig opdateret.

På vores blog kan du holde dig opdateret på markedsnyheder og læse dybdegående analyser af aktier og sektorer – både fra Nordnet og vores eksterne bloggere.

Du kan også få hele ugen på en halv time med Investeringspodcasten, hvor vores investeringsøkonom Per Hansen kommenterer aktuelle investeringstendenser i øjenhøjde sammen med iværksætter og privatinvestor Helge Larsen.

Når du er kunde hos Nordnet, har du gratis adgang til de seneste markedsnyheder fra førende nyhedsbureaer i hele Norden, bl.a. fra MarketWire og TDN Finans – både på nordnet.dk og i vores app.

Savner du investeringsinspiration, har du også mulighed for at følge med i vores investeringstemaer, som løbende sætter fokus på aktuelle trends og emner.

PH_CMS_770x460.jpeg

Få rabat på investeringsforeninger med Rabattrappen.

Er du kunde hos Nordnet, får du rabat på de investeringsfonde, du investerer i. Det kalder vi for Rabattrappen. Du vil på baggrund af en trappemodel blive refunderet fra 25% og op mod 100% af den formidlingsprovision, du betaler ved en handel.

Læs om Rabattrappen

 • Få 25-100% rabat på formidlingsprovisionen*.

 • Spar op til tusindvis af kroner. Hvert år.

 • Mere afkast til dig.


*Rabatten udbetales, hvis du er berettiget til 50 kr. eller derover pr. kvartal.

Nordnet­ Markets.

Få eksponering mod aktier, råvarer og indeks i både op- og nedgang.

Se udvalget her

Spørgsmål og svar.