Spring til hovedindhold

Flyt til Nordnet.

Lad os klare det praktiske.

Virker det uoverskueligt at flytte dine værdipapirer? Så overlad det praktiske til os, det koster ikke noget.

Via en online overførselsanmodning kan du nemt anmode om at få flyttet dine værdipapirer i din nuværende bank til dit depot i Nordnet.

Bemærk, at din egen bank/børsmægler som regel tager et gebyr for at flytte værdipapirer ud. Hvis du vil vide, hvor meget din nuværende bank/børsmægler forlanger for en overførsel, bør du kontakte den, inden du anmoder om at få overført dine værdipapirer.

Fordele ved at samle alle
værdipapirer et sted:

  • Samlet overblik over alle dine investeringer.
  • Reducerede omkostninger.
  • Rådgivning og inspiration til dine investeringer.

Sådan flytter du værdipapirer til Nordnet.

1. Åbn et aktiedepot hos Nordnet.

Som kunde hos Nordnet får du blandt andet:

  • Aktiehandel fra 29 kr.
  • Ingen depotgebyrer.
  • Gratis adgang til Nordens største investeringsnetværk Shareville.

 → Åbn aktiedepot hereksternt link, åbner i nyt vindue

2. Send en overførsels­anmodning online.

For at få overført dine værdipapirer til dit depot for frie midler skal du udfylde en elektronisk overførselsanmodning via nedenstående link.

Når du har udfyldt alle nødvendige informationer, sender du overførselsanmodningen til os ved at underskrive med NemID.

Start overførselsanmodning.eksternt link, åbner i nyt vindue

Bemærk: Hvis du ønsker at flytte din pension, skal du klikke her

3. Læn dig tilbage, mens vi klarer resten.

Når vi har modtaget de nødvendige informationer fra dig, anmoder vi straks din nuværende bank om at overfører dine værdipapirer til dit Nordnet depot.

Ekspeditionstiden afhænger primært af din nuværende bank. Lige så snart vi modtager værdipapirerne fra din nuværende bank, vil de straks blive bogført på dit depot hos os.

Hvis du har spørgsmål til overførslen af dit aktiedepot, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Stor valgfrihed og hjælp til at vælge.

Invester i det du ønsker.

Hos Nordnet har du adgang til et bredt udvalg af aktier, danske investeringsforeninger, ETF'er og udenlandske fonde til en konkurrencedygtig pris.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til din næste investering har vi inspirationsmateriale inden for de forskellige investeringsmuligheder. Du har både mulighed for at blive inspireret af forskellige investeringstemaer, og du kan se de mest populære investeringer blandt vores kunder. Du finder det hele under vores inspirationssider

Nye indeksfonde
Senest har vi piftet vores menukort op og tilføjet vores nye familie af indeksfonde med lave gebyrer. Med fondene kan du investere bredt i det danske og fire internationale aktiemarkeder og teknologi sektoren. Det kan hjælpe dig med at sprede risikoen i din opsparing på forskellige regioner, brancher og valutaer.


Internationella indexfonder

Få hjælp til at vælge.

Det er ikke altid lige let at finde rundt i investeringsuniverset. Udvalget er stort, og det kan være svært at vurdere kvaliteten.

Vores Investeringsguide giver dig et forslag til en generel porteføljefordeling på baggrund af din valgte tidshorisont og de kriterier, som er vigtige for dig.

Når du har fået dit investeringsforslag, kan du oprette en Månedsopsparing. Her handler du til 0 kr. i købskurtage samtidig med, at du får en automatiseret løsning til din opsparing.

Screener funktion
Med vores Screener funktion kan du let skabe dig et overblik – uanset om du ønsker at investere i fonde med den højeste Morningstar-rating eller indeksfonde med de laveste omkostninger. Du kan også fjerne fonde med uetiske investeringer og fremhæve fonde med særligt lavt CO2-aftryk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Spørgsmål og svar.

For at få overført værdipapirer til Nordnet, kræver det, at du oplyser os dit Nordnet depotnummer og depot/kontonummer i din nuværende bank.

Du finder nemmest dine depotoplysninger hos Nordnet ved at trykke her.eksternt link, åbner i nyt vindue

Det er vigtigt, at du noterer det korrekte depotnummer hos din nuværende bank i den elektroniske overførselsfuldmagt. Hvis oplysningerne for afgivende bank ikke er helt nøjagtige, vil banken afvise anmodningen.

Du kan normalt finde dine konto/depotoplysninger via din nuværende banks netbank eller app. Alternativt kan du kontakte din nuværende bank/børsmægler, hvor du har dit nuværende depot og få bekræftet dine depotoplysninger.

Det er også muligt at henvende sig direkte hos din nuværende bank og starte overførslen hos dem, men vi anbefaler, at vi klarer det for dig, så behøver du ikke selv gøre noget.

Hvis du beder din egen bank om at klare overførslen for dig, skal du oplyse vores KI ident: 13044 efterfulgt af dit VP-kontonummer hos Nordnet, samt hvilke værdipapirer du ønsker at overføre. Dit VP-kontonummer hos Nordnet er 13044(00) + dit depotnummer. Det skal bestå af i alt 15 cifre, så der skal sættes 2-4 nuller mellem 13044 og dit depotnummer

Hvis du har brug for mere information, kan du altid kontakte Kundeservice på 70 20 66 85.

Ja, det er muligt at overføre unoterede nordiske aktier til dit Nordnet aktiedepot for frie midler.

Det er ikke muligt at overføre unoterede aktier til dit Nordnet pensionsdepot.

Bemærk, at vi tager et gebyr for opbevaring af unoterede aktier se prislisten (under administrative tjenester)

Kontakt Kundeservice, hvis du er usikker på, om vi kan modtage de værdipapirer, du har i din beholdning.

Dette kan du gøre elektronisk på Nordnet. Se mere heråbner i nyt vindue

Nordnet kan også hjælpe dig med at overføre din pension.

Det koster ikke noget at få os til at hjælpe dig med at overfører dine værdipapirer for frie midler eller pension til dit Nordnet

Du skal være opmærksom på at din egen bank/børsmægler som regel har et gebyr for at flytte værdipapirer ud af banken.

Danske Aktier

  • Normalt vil prisen være ca. 150 kr. pr dansk fondskode med et loft på ca. 500 kr.*

Udenlandske Aktier

  • Normalt vil prisen være 500 kr. pr udenlandsk fondskode*

Ovenstående priser er de gennemsnitlige priser. Hvis du vil være helt sikker på omkostninger, bedes du gennemse din egen banks prisliste, eller kontakte dem.