Spring til hovedindhold

Flyt til Nordnet.


Virker det uoverskueligt at flytte dine værdipapirer? Så overlad det praktiske til os, det koster ikke noget.

Via en online overførselsanmodning kan du nemt anmode om at få flyttet dine værdipapirer i din nuværende bank til dit depot i Nordnet.

Bemærk, at din egen bank/børsmægler som regel tager et gebyr for at flytte værdipapirer ud. Hvis du vil vide, hvor meget din nuværende bank/børsmægler forlanger for en overførsel, bør du kontakte den, inden du anmoder om at få overført dine værdipapirer.


Flyt dine værdipapirer Åbn et aktiedepot

Fordele ved at samle alle værdipapirer et sted:

  • Samlet overblik over alle dine investeringer.

  • Reducerede omkostninger.

  • Rådgivning og inspiration til dine investeringer.

Hvordan påvirkes din formue af gebyrer hos din nuværende bank?

Startbeløb
350.000 kr
Tidshorisont
20 år
Afkast per år* (efter skat af afkast)
5 %
Mulig årlig besparelse på gebyr**
1 %
Fast gebyr
0
Så meget formindskes din opsparing grundet gebyrer
161.761 kr

Sådan flytter du værdipapirer til Nordnet.

1. Åbn et aktiedepot hos Nordnet.

Som kunde hos Nordnet får du blandt andet:

  • Aktiehandel fra 29 kr.

  • Ingen depotgebyrer.

  • Gratis adgang til Nordens største investeringsnetværk Shareville.


2. Send en overførsels­anmodning online.

For at få overført dine værdipapirer til dit depot for frie midler skal du udfylde en elektronisk overførselsanmodning via nedenstående link.

Når du har udfyldt alle nødvendige informationer, sender du overførselsanmodningen til os ved at underskrive med NemID.

Start overførselsanmodning

Bemærk: Hvis du ønsker at flytte din pension, skal du klikke her

3. Læn dig tilbage, mens vi klarer resten.

Når vi har modtaget de nødvendige informationer fra dig, anmoder vi straks din nuværende bank om at overfører dine værdipapirer til dit Nordnet depot.

Ekspeditionstiden afhænger primært af din nuværende bank. Lige så snart vi modtager værdipapirerne fra din nuværende bank, vil de straks blive bogført på dit depot hos os.

Hvis du har spørgsmål til overførslen af dit aktiedepot, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Stor valgfrihed og hjælp til at vælge.

inspiration_sommerferie.jpeg
Invester i det du ønsker.

Hos Nordnet har du adgang til et bredt udvalg af aktier, danske investeringsforeninger, ETF'er og udenlandske fonde til en konkurrencedygtig pris.

For at gøre det nemmere for dig at finde frem til din næste investering har vi inspirationsmateriale inden for de forskellige investeringsmuligheder. Du har både mulighed for at blive inspireret af forskellige investeringstemaer, og du kan se de mest populære investeringer blandt vores kunder. Du finder det hele under vores inspirationssider

Nye indeksfonde
Senest har vi piftet vores menukort op og tilføjet vores nye familie af indeksfonde med lave gebyrer. Med fondene kan du investere bredt i det danske og fire internationale aktiemarkeder og teknologi sektoren. Det kan hjælpe dig med at sprede risikoen i din opsparing på forskellige regioner, brancher og valutaer.

770x385-fondradgivaren.jpeg
Få hjælp til at vælge.

Det er ikke altid lige let at finde rundt i investeringsuniverset. Udvalget er stort, og det kan være svært at vurdere kvaliteten.

Vores Investeringsguide giver dig et forslag til en generel porteføljefordeling på baggrund af din valgte tidshorisont og de kriterier, som er vigtige for dig.

Når du har fået dit investeringsforslag, kan du oprette en Månedsopsparing. Her handler du til 0 kr. i købskurtage samtidig med, at du får en automatiseret løsning til din opsparing.

Screener funktion
Med vores Screener funktion kan du let skabe dig et overblik – uanset om du ønsker at investere i fonde med den højeste Morningstar-rating eller indeksfonde med de laveste omkostninger. Du kan også fjerne fonde med uetiske investeringer og fremhæve fonde med særligt lavt CO2-aftryk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.

Spørgsmål og svar.