Spring til hovedindhold

Nordnets app.


Køb og sælg, hvad du vil – når du vil.

Invester i aktier, fonde og mange andre værdipapirer, uanset hvor du er. I Nordnets app har du adgang til alle dine konti og de største markeder i verden, pakket ind i en nem og elegant brugerflade.

Søg, overvåg, køb og sælg – og følg tæt med i dine investeringers udvikling direkte i appen. Hent den her til iOS eller Android:

Nordnets app download
Nordnets_app_download_1_770x325.jpg

Find inspiration, og følg udviklingen i din portefølje.

Med Nordnet-appen har du dine investeringer lige ved hånden og kan nemt holde øje med udviklingen på børsen.

Du kan søge blandt tusindvis af aktier, ETF'er og investeringsforeninger direkte i appen eller finde inspiration med vores mange lister inden for de temaer, der interesserer dig.

Sammenlign dine investeringer med relevante indeks og se, hvordan du performer over tid. Du kan også se candlesticks, handelsvolumen, aktiekurser og dine købs- og salgstransaktioner på graferne for dine aktier. Og følger du fx din aktieportefølje fra toget, kan du skjule din saldo.

Klar til at investere med appen?

  • Stort udvalg til lav kurtage.
    Find inspiration, og invester i blandt andet aktier og fonde fra nogle af verdens største børser.

  • Interaktive grafer.
    Følg dine investeringer, og sammenlign dem med relevante indeks over tid.

  • Trygt og enkelt.
    Log på med MitID, TouchID, FaceID eller brugernavn og password.

Godt at vide om risiko og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.