Spring til hovedindhold

Nordnet app.

Køb og sælg hvad du vil. Når du vil.

Vores app giver dig tryghed og sikkerhed, pakket ind i en nem og elegant brugerflade med direkte adgang til tusindvis af værdipapirer og finansielle instrumenter. Med få tryk er du i gang med at handle – når som helst, hvor som helst.

I appen har du adgang til alle dine konti og de største markeder i verden. Søg, overvåg, køb og sælg. Findes til iOS og Android. Download appen via App Store eller Google Play.

Badges
Marked aktier app
eye icon
search icon
Graf svg

Følg med i udviklingen i din portefølje.

Investering kan være en tidssluger. Markedet ændrer sig konstant, og hverdagen tillader måske ikke, at du sidder klar ved computeren for at følge med på nordnet.dk. Med Nordnet-appen har du i stedet investeringsverdenen lige ved hånden. Her får du en introduktion til den nyeste version af Nordnet-appen.

Få inspiration til dine investeringer med vores nyeste inspirationsside i appen. Her finder du en oversigt over de 5 aktier, der har klaret sig bedst og dårligst samt de mest populære værdipapirer blandt Nordnets kunder. Du har nu også mulighed for at filtrere fonde, ETF'er og investeringsforeninger ud fra bæredygtighed, lave omkostninger, performance osv.

Udforsk værdipapirer og tilføj dem til dine egne overvågningslister.

Søg i blandt tusindvis af aktier, ETF'er og investeringsforeninger – og klik på det værdipapir, du ønsker at udforske nærmere. For hvert værdipapir kan du følge kursen, sammenligne med forskellige indeks, se nøgletal, nyheder og meget mere.

Bare klik på symbolet i øverste højre hjørne for at tilføje et værdipapir til din overvågningsliste. Du kan oprette flere forskellige overvågningslister for de mange forskellige typer af værdipapirer.

App i kafemiljö

Afgiv købs- og salgsordrer og følg ordrestatussen.

Inde på siden for ordreafgivelse af værdipapirer kan du med få klik afgive en købs- og salgsordre – direkte i appen.

Du kan nemt søge alle værdipapirer via søgefunktionen, og under menupunktet Beholdning finder du alle dine konti og værdipapirer. Her kan du også nemt og hurtigt købe og sælge. Under menuen Ordrer finder du alle dine aktive ordrer og historik over tidligere transaktioner.

app i telefon

Klar til at downloade vores app?

Få det fulde markedsoverblik.

Tilpas dine overvågningslister helt efter dine egne behov.

Trygt og enkelt.

Log på med NemID, TouchID, FaceID eller brugernavn og password.

Interaktive grafer.

Sammenlign dine investeringer med relevante indeks over tid.

Badges

Godt at vide om risiko og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.