Spring til hovedindhold

Fylder dit barn snart 18 år?

Fra mindreårig til myndig: Det skal I være opmærksomme på.

Har du oprettet et depot for mindreårige, overgår depotet til barnet, når vedkommende fylder 18 år. Fra at være en konto styret af forældre, bedsteforældre eller andre myndige råder vedkommende selv over kontoen fra sin 18-års fødselsdag. For at være klar til det er der tre trin, I skal være opmærksomme på. Få overblikket her.

Tre ting, du skal vide.

  1. 1

    30 dage før den mindreårige fylder 18 år, modtager alle fuldmagtshavere en besked på vores platform om, at deres fuldmagt snart udløber.

  2. 2

    Når den unge er fyldt 18 år, skal vedkommende selv logge ind på nordnet.dk med MitID. Her skal vedkommende opdatere informationer om sig selv som kunde og indsende sit ID via vores beskedfunktion i øverste højre hjørne på hjemmesiden. Vær opmærksom på, at ID'et skal være et billede af et fysisk kørekort eller pas.

  3. 3

    Når ID'et er godkendt, og den unge har opdateret sit kundekendskab, kan den nu myndige investere selv.


Overblik over proces fra mindreårig til myndig
Telefon_ung_770x325.jpg

Er du klar til at investere selv?

Find inspiration til din næste investering efter forskellige temaer og lande eller blandt de aktier, der er mest populære hos vores andre investorer.

Borneopsparing_770x325.jpg

Vil du starte en opsparing til et barn?

Opret et aktiedepot til et barn, du holder af, som et alternativ til en traditionel børneopsparing. Der er ingen øvre grænse for, hvor meget du må indsætte.