Spring til hovedindhold

Aktiekurser i realtid.

Gratis realtidskurser og kursalarmer.


På nordnet.dk og i vores app har du streamede realtidskurser med fuld ordredybde på de nordiske børser på alle aktiesiderne, og når du afgiver ordrer. På de øvrige markeder får du kursen i realtid via realtidssnapshots, når du klikker på en aktie. Som kunde hos Nordnet har du med andre ord gratis adgang til realtidskurser fra alle markeder.

Med kursalarm er du dertil sikker på, at du aldrig går glip af bevægelser i markedet. Hvis du har downloaded vores app, får du mulighed for at modtage push-notifikationer på din telefon, så snart en kursalarm udløses.

Bliv kunde

Altid opdateret med realtidskurser.

  • Realtidskurser fra alle markeder.

  • Altid opdateret med streamede kurser.

  • Kursalarm som push-notifikationer i appen.

Streaming i realtid.

Nordnet leverer ikke blot en af de mest stabile handelstjenester på markedet, men også automatisk opdaterede (streamede) realtidskurser, som du kan stole på – uanset om du sidder hjemme foran computeren eller i bussen.

Alle kunder får gratis, streamede realtidskurser fra de nordiske børser på nordnet.dk og i vores app. Har du brug for streamede realtidskurser på de andre udenlandske markeder, kan du nemt bestille streamede kurser fra Tyskland, USA og Canada her.

Priser for kursinformation.

Alle kunder får streamede realtidskurser med fuld ordredybde på de nordiske børser gratis.

Se alle priser

Sådan får du flere streamede kurser.

Kursalarmer.

Hold dig opdateret – uden at sidde klar ved computeren.

Du kan altid have styr på kursudviklingen for bestemte aktier med kursalarmer. Stiger eller falder aktien til et bestemt niveau, kan du via vores app få en push-notifikation på din smartphone.

For at sætte en kursalarm skal du blot gå ind på aktieoversigten på den ønskede aktie. Herefter kan du i toppen til højre trykke på kursalarm og indtaste kursinformationer, hvor du ønsker at få en besked, hvis alarmen bliver udløst.

Hvis du ønsker et fuldt overblik over dine kursalarmer, kan du klikke dig ind på din kursalarmoversigt. Her får du et overblik over alle dine aktive overvågninger og tidligere kursusalarmer. På siden kan du fjerne og ændre kursalarmer efter behov.

Se dine kursalarmer her
Køb af Apple-aktie i Nordnets app og hjemmeside