Måneds­opsparing.

Sæt din opsparing på autopilot.

Invester et fast beløb hver måned.

Du kan både spare op i børshandlede fonde (investeringsforeninger og ETF'er) og i internationale fonde (kun til pension).

Med en fast månedlig opsparing skal du ikke huske på at sætte penge til side hver måned, og du får både 0 kr. i købskurtage ved køb af investeringsforeninger og ETF'er, et stort udvalg af fonde og en automatiseret løsning til din opsparing. Du kan til hver en tid afslutte din opsparing eller sælge dine fondsandele.

Spar op automatisk til 0 kr. i købskurtage.

  • Få en opsparing på autopilot.
  • Stort udvalg af ETF'er og fonde.
  • Lave omkostninger.

ETF'er og investeringsforeninger

På både dit aktiedepot med frie midler og pensionsdepotet kan du starte en Månedsopsparing i ETF'er og investeringsforeninger.

→ Månedsopsparing med frie midler

Nordnet ­hjælper dig med at vælge

Vores porteføljer tilpasser sig automatisk markedet og giver dig en smartere opsparing, som er designet til at slå indeks over tid.

→ Kommer snart

Invester pensionen i internationale fonde

På dit pensionsdepot kan du starte en Månedsopsparing i både internationale fonde eller ETF'er og investeringsforeninger.

→ Månedsopsparing til pension

Se, hvor meget din opsparing kan vokse.

Samlet opsparing

Her kan du beregne, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Resultatet er en forenkling af virkeligheden og skal ikke ses som en garanteret gevinst eller en anbefaling fra Nordnet.

Beregningen er baseret på forskellige faktorer som tid, afkast og månedlig opsparing. Der er ikke taget hensyn til evt. faste og variable gebyrer eller beskatning af afkastet, som kan belaste kapitalen.

Vær opmærksom på, at andre faktorer også kan påvirke din opsparing. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

*OMX Copenhagen GI’s gennemsnitlige afkast mellem 2002 og 2017 er 14,13 % inkl. udbytter og renters rente-effekt (OMXCGI, 2002-12-30 til 2017-12-29). Uden udbytter er afkastet 11,42 % (OMXCPI). Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Ofte stillede spørgsmål.

Med Nordnets Månedsopsparing får du en automatisk opsparing i ETF'er og investeringsforeninger eller internationale fonde, hvor du investerer et fast beløb hver måned - uden at du skal foretage dig noget.

Fordelen ved en månedlig opsparing er, at du spreder din risiko, når du handler hver måned og ikke behøver at tænke på at komme ind på aktiemarkedet på et bestemt tidspunkt. Det er også en effektiv måde til at få dine penge til at vokse langsigtet, da de månedlige opsparinger vokser eksponentielt gennem renters rente-effekten.

Der er ikke en øvre grænse for Månedsopsparingen, men du skal mindst spare 500 DKK op hver måned, når du investerer i investeringsforeninger og ETF'er. Hvis du i stedet investerer i internationale fonde fra dit pensionsdepot, skal du mindst spare 100 DKK op hver måned.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.