Spring til hovedindhold

Start en Månedsopsparing.

Tag det næste skridt - Start en Månedsopsparing.

Med en Månedsopsparing kan du nemt komme i gang med at spare op hver måned - uden at du selv skal røre en finger. Fordelen ved en Månedsopsparing er, at du spreder risikoen, når du handler hver måned, og samtidig skal du ikke tænke på at ramme aktiemarkedet på et bestemt tidspunkt. Derudover er det en effektiv måde at få dine penge til at vokse på lang sigt gennem renters rente-effekten.

Vores guidefunktion hjælper dig med at finde de rigtige investeringsfonde for lige netop dig. Gennem et par enkle trin kan du oprette din egen Månedsopsparing i investeringsfonde på få minutter. Du vælger selv hvor meget og hvor ofte, du vil spare op.

  • Nemt at komme i gang.
  • Pengene vokser over tid.
  • Få et investeringsforslag der passer til dig.

Se, hvor meget din opsparing kan vokse.

Samlet opsparing

*Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Her kan du beregne, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Resultatet er en forenkling af virkeligheden og skal ikke ses som en garanteret gevinst eller en anbefaling fra Nordnet.

Beregningen er baseret på forskellige faktorer som tid, afkast og månedlig opsparing. Der er ikke taget hensyn til evt. faste og variable gebyrer eller beskatning af afkastet, som kan belaste kapitalen.

Vær opmærksom på, at andre faktorer også kan påvirke din opsparing. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

*OMX Copenhagen GI’s gennemsnitlige afkast mellem 2002 og 2017 er 14,13 % inkl. udbytter og renters rente-effekt (OMXCGI, 2002-12-30 til 2017-12-29). Uden udbytter er afkastet 11,42 % (OMXCPI). Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Ofte stillede spørgsmål.

Med Nordnets Månedsopsparing får du en automatisk opsparing i ETF'er og investeringsforeninger eller udenlandske fonde, hvor du investerer et fast beløb hver måned - uden at du skal foretage dig noget.

Fordelen ved en månedlig opsparing er, at du spreder din risiko, når du handler hver måned og ikke behøver at tænke på at komme ind på aktiemarkedet på et bestemt tidspunkt. Det er også en effektiv måde til at få dine penge til at vokse langsigtet, da de månedlige opsparinger vokser eksponentielt gennem renters rente-effekten.

Hvis du selv vælger investeringsforeninger og ETF'er via din Månedsopsparing skal du mindst spare 500 kr. op hver måned. Du kan maksimalt spare 50.000 kr. op månedligt.

Hvis du anvender vores guide til et investeringsforslag via din Månedsopsparing, skal du mindst spare 1.000 kr. op hver måned. Dette sikrer, at vores guide kan ramme den ønskede vægtning af de investeringsfonde, der indgår i investeringsforslaget. Der er i denne løsning ingen øvre grænse for, hvad du kan spare op hver måned.

Hvis du via din Månedsopsparing investerer i Nordnets indeksfonde eller andre internationale fonde, kan du komme i gang for 100 kr. månedligt. Her er der ingen øvre grænse for, hvor meget du kan spare op hver måned.Du kan nemt ændre dit ønskede månedlige investeringsbeløb i din Månedsopsparing. Du kan nå at redigere investeringsbeløb, instrumenter og fordelingen i din Månedsopsparing helt frem til dagen før, den bliver handlet.

Det vil sige, at hvis du eksempelvis ønsker at starte din Månedsopsparing med et større beløb, kan du, efter din Månedsopsparing er blevet handlet, ændre investeringsbeløbet til et mindre beløb, nogle andre instrumenter eller fordeling, som du ønsker, at din Månedsopsparing skal fortsætte på efterfølgende.

Bemærk, at ændringer i din Månedsopsparing i forbindelse med instrumenter, fordeling eller beløb ikke påvirker de investeringer, som din Månedsopsparing tidligere har foretaget. Disse instrumenter vil blive i porteføljen, indtil du selv sælger disse.

Hvis du ønsker at sætte din Månedsopsparing på pause, skal du blot fjerne opsparingen, der er tilknyttet depotet. Afslutning af din Månedsopsparing påvirker ikke de værdipapirer i porteføljen, der er købt via din Månedsopsparing. Disse værdipapirer vil forblive i depotet, indtil du selv sælger disse.

Når du ønsker at starte din Månedsopsparing igen, tilføjer du blot en Månedsopsparing til depotet med din ønskede fordeling.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.