Måneds­opsparing.

Sæt din opsparing på autopilot.

Invester et fast beløb hver måned.

Du kan både spare op i børshandlede fonde (investeringsforeninger og ETF'er) og i udenlandske fonde (kun til pension).

Med en fast månedlig opsparing skal du ikke huske på at sætte penge til side hver måned, og du får både 0 kr. i købskurtage ved køb af investeringsforeninger og ETF'er, et stort udvalg af fonde og en automatiseret løsning til din opsparing. Du kan til hver en tid afslutte din opsparing eller sælge dine fondsandele.

Spar op automatisk til 0 kr. i købskurtage.

  • Få en opsparing på autopilot.
  • Stort udvalg af ETF'er og investeringsforeninger.
  • Lave omkostninger.

ETF'er og investeringsforeninger

På både dit aktiedepot med frie midler og pensionsdepotet kan du starte en Månedsopsparing i ETF'er og investeringsforeninger.

→Månedsopsparing i ETF'er og investeringsforeninger

Nordnets Indeksfonde som en del af en god opsparing

Med Nordnets Indeksfonde kan du investere i hele verden – til en meget lav pris. Fondene er de perfekte byggeklodser til den langsigtede opsparing.

→ Få Månedsopsparing i Nordnets Indeksfonde

Invester pensionen i internationale fonde

På dit pensionsdepot kan du starte en Månedsopsparing i både udenlandske fonde eller ETF'er og investeringsforeninger.

→ Månedsopsparing til pension

Se, hvor meget din opsparing kan vokse.

Samlet opsparing

Her kan du beregne, hvordan en regelmæssig opsparing kan få dine penge til at vokse over tid. Resultatet er en forenkling af virkeligheden og skal ikke ses som en garanteret gevinst eller en anbefaling fra Nordnet.

Beregningen er baseret på forskellige faktorer som tid, afkast og månedlig opsparing. Der er ikke taget hensyn til evt. faste og variable gebyrer eller beskatning af afkastet, som kan belaste kapitalen.

Vær opmærksom på, at andre faktorer også kan påvirke din opsparing. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

*OMX Copenhagen GI’s gennemsnitlige afkast mellem 2002 og 2017 er 14,13 % inkl. udbytter og renters rente-effekt (OMXCGI, 2002-12-30 til 2017-12-29). Uden udbytter er afkastet 11,42 % (OMXCPI). Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Ofte stillede spørgsmål.

Du kan se en guide til at oprette en månedsopsparing lige her

 

Med Nordnets Månedsopsparing får du en automatisk opsparing i ETF'er og investeringsforeninger eller udenlandske fonde, hvor du investerer et fast beløb hver måned - uden at du skal foretage dig noget.

Fordelen ved en månedlig opsparing er, at du spreder din risiko, når du handler hver måned og ikke behøver at tænke på at komme ind på aktiemarkedet på et bestemt tidspunkt. Det er også en effektiv måde til at få dine penge til at vokse langsigtet, da de månedlige opsparinger vokser eksponentielt gennem renters rente-effekten.

Med en Månedsopsparingen skal du mindst spare 500 kr. op hver måned, når du investerer i investeringsforeninger og ETF'er. Hvis du i stedet investerer i udenlandske fonde fra dit pensionsdepot, skal du mindst spare 100 kr. op hver måned. Du kan maks spare 50.000 kr. op hver måned.

Du kan nemt ændre dit ønskede månedlige investeringsbeløb i månedsopsparingen. Du kan nå at redigere investeringsbeløb, instrumenter og fordelingen i din månedsopsparing helt frem til dagen før månedsopsparingen bliver handlet.

Det vil sige at hvis du eksempelvis ønsker at starte din månedsopsparing med et større beløb kan du efter månedsopsparingen er blevet handlet ændre investeringsbeløbet til et mindre beløb, nogle andre instrumenter eller fordeling, som du ønsker at månedsopsapringen skal fortsætte på efterfølgende.

Bemærk at ændringer i månedsopsparingen i forbindelse med instrumenter, fordeling eller beløb ikke påvirker de investeringer månedsopsparingen tidligere har foretaget. Disse instrumenter vil blive i porteføljen indtil du selv sælger disse.

Hvis du ønsker at sætte din månedsopsparing på pause skal du blot fjerne opsparingen der er tilknyttet depotet. Afslutning af månedsopsparingen påvirker ikke de værdipapirer i porteføljen der er købt via månedsopsparingen. Disse værdipapirer vil forblive i depotet indtil du selv sælger disse.

Når du ønsker at starte din månedsopsparing igen, tilføjer du blot en månedsopsparing til depotet med din ønskede fordeling.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.