Spring til hovedindhold

Månedsopsparing.

Invester hver måned, præcis som du vil.

Hvordan vil du i gang?

Robot-icon-770x145.png

Komplet løsning til din opsparing.

Med Nordnet One kan du nemt starte en månedsopsparing i fonde med både aktier og obligationer. En genvej for dig, der vil investere enkelt og automatisk til lave omkostninger.

Fund-icon-770x145.png

Find fonde på egen hånd.

Start din opsparing i Nordnets indeksfonde og øvrige internationale fonde. Vælg fra vores brede udvalg, og sammensæt selv din portefølje. Håndplukket og personlig.

Guidence-icon-770x145.png

Vi hjælper dig på vej.

Vores guide kan hjælpe dig med at starte din portefølje op trin for trin. Prøv den, og få et udvalg af investeringsforeninger – så kan du se, om de er noget for dig.

ETF-icon-770x145.png

Find ETF'er og investeringsforeninger.

Søg efter ETF'er og investeringsforeninger, der lever op til lige netop dine kriterier. Vælg op til fire forskellige til din månedsopsparing, og kom i gang med at spare op i dag.

Se, hvor meget din opsparing kan vokse.

Det kan gå hurtigere, end du tror. Prøv vores beregner her. Jo tidligere du kommer i gang, jo bedre.

Startbeløb
200.000 kr
Månedlig opsparing
20.000 kr
Årligt afkast*
7 %
Tidshorisont
10 år
Samlet opsparing
3.833.808 kr
Samlet opsparing

*Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Hvorfor spare op hver måned?

Med en månedsopsparing kan du nemt komme i gang med at spare op. Fordelen ved en månedsopsparing er blandt andet, at du ikke behøver at forsøge at ramme markedet på det helt rigtige tidspunkt, når du handler hver måned. Og med renters rente-effekten er det en effektiv måde at få dine penge til at vokse på lang sigt.

Hvor meget bør du spare op om måneden?

Det er helt op til dig selv, hvor meget du vil spare op. Uanset om du vil investere et par hundrede, et par tusinder eller mere, har vi en løsning, som kan passe til din månedlige opsparing.

Månedsopsparing_770x325.jpg
Maanedsopsparing_kom_i_gang_770x325.jpg

Det bedste tidspunkt at starte var i går.

At "time markedet" kan være meget svært – og derfor er det ofte vigtigere at komme i gang end at vente på det optimale tidspunkt. Her sætter vi fokus på fordelene ved at investere løbende.

Maanedsopsparing_inflation_770x325.jpg

Hvad betyder inflation og stigende renter?

Tøver du med at investere, når der er uro, minder forbrugerøkonom Ann Lehmann Erichsen dig her om investeringens grundsten: Tænk langsigtet, og overvej at investere jævnt måned efter måned.

Ofte stillede spørgsmål.

Vigtigt at vide om risiko og afkast.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.