Spring til hovedindhold

Flyt din pension
til Nordnet.

Hvad siger du til flere hundredtusinder ekstra i pension?

Selv hvis der er længe til, du skal på pension, er det allerede i dag, du kan påvirke din pensionsopsparing. Ved at vælge en ordning med lave omkostninger kan der nemlig blive meget mere til dig.

Hos traditionelle banker og pensionsselskaber er der stor risiko for, at din pensionsopsparing bliver ædt op af unødvendige gebyrer. Hos os er det anderledes. Mange af de kunder, der har flyttet deres pension til Nordnet, kan se frem til flere hundredtusinder mere i pension. Prøv vores beregner nedenfor, og se, hvad det kan betyde for dig.

Det har aldrig været nemmere at flytte din pension til Nordnet.

Det er nemt at flytte dine pensioner med vores flytte-guide. Når du trykker på "Flyt min pension" og logger ind med MitID, kan vi med dit samtykke automatisk hente oplysninger om dine pensioner fra PensionsInfo. Det gør det nemt for dig at få overblik over dine pensionsordninger, så du bl.a. kan se, hvilke ordninger du kan flytte til os – og samtidig får vi de nødvendige oplysninger til at kunne flytte din pension hurtigst muligt. Dine rettigheder til tidligst mulige udbetaling følger med til din ordning hos os.

Flyt min pension Bliv kunde


Fordele ved at have din pension hos os.

 • Lave omkostninger betyder mere til dig.
  Ingen unødvendige gebyrer.

 • Flyt nemt til Nordnet.
  Vi giver dig overblik, indhenter oplysninger og klarer flytningen.

 • Valgfrihed og stort udbud.
  Er du til brede fonde eller nøje udvalgte aktier?

 • Inspiration.
  Lad vores værktøjer inspirere dig til din næste investering.

Beregn, hvor stor indvirkning gebyrer har på din formue.

Indtast dine pensionsoplysninger, og se, hvor meget du kan øge din formue ved at mindske gebyrerne.

Startbeløb
500.000 kr
Tidshorisont
30 år
Afkast per år* (efter skat af afkast)
6 %
Mulig årlig besparelse på gebyr**
1 %
Fast gebyr
0 kr/år
Så meget formindskes din opsparing grundet gebyrer
710.774 kr

*Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

** Besparelse af dine gebyrer er eksempel på, hvad du kan spare pr. år på dine gebyrer. Dine gebyrer kan variere meget, så det skal du selv tjekke hos din bank. En typisk puljeordning koster ca. 1,5% i årlige omkostninger. Hvis du i stedet selv kan investere til 0,5% i årlige gebyrer hos Nordnet, vil den besparelse, du skal indtaste, være 1%.

Sådan flytter du din pension til Nordnet.

1. Opret dig hos Nordnet

Er du ikke allerede kunde hos Nordnet, skal du oprette dig med MitID. Så får du samtidig et aktiedepot hos os. Det koster naturligvis ingenting og tager kun få minutter.

Har du allerede et aktiedepot hos os, kan du gå videre til punkt 2.

2. Vælg pension, der skal flyttes

Start flytte-guiden, og besvar et par spørgsmål om din pension. Så opretter vi en aftale, som du skal underskrive digitalt.

I processen sørger vi automatisk for at oprette et pensionsdepot til hver af de pensionsordninger, du ønsker at flytte til os.

Bemærk, at afgivende pensionsselskab kan tage et gebyr for at overføre din pensionsordning. Nordnet tager ikke noget for at modtage den.

3. Vent på bekræftelse

Når du har underskrevet aftalen, går vi i gang med at flytte de aftalte pensionsordninger. Det tager typisk seks til otte uger at flytte en pensionsordning.

Du behøver ikke foretage dig mere, og vi kontakter dig, så snart din pension er overført til os.

Invester selv, eller kom nemt i gang.

Nordnet_Kontor Scope ratio
Invester selv din pension.

Hos Nordnet får du adgang til et bredt udvalg af aktier, investeringsforeninger, ETF'er og selvfølgelig Nordnets egne indeksfonde med omkostninger helt ned til 0,2%. Det betyder, at du kan vælge præcis de værdipapirer, der passer til dine investeringsønsker.

Søger du inspiration til dine investeringer, kan du udforske vores mange investeringstemaer eller dykke ned i listerne med de mest populære investeringer blandt vores kunder.

Nordnet One gris 1200x430
Kom i gang med Nordnet One.

At investere sin pension kan virke både overvældende og tidskrævende, men sådan behøver det ikke at være.

Tag en genvej til at investere din opsparing med Nordnet One – vores komplette løsning med lave årlige omkostninger på kun 0,5%. Med Nordnet One kan du vælge mellem tre investeringsfonde, som alle indholder et mix af aktier og obligationer fra hele verden.


Spørgsmål og svar.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.