Lad ikke gebyrer æde
din fremtidige løn.

Hvad siger du til flere hundrede tusinder* ekstra i pension?

Selvom det med pension kan føles fjernt lige nu, så er det i dag, at du kan påvirke din pensionsopsparing. Hos traditionelle pensionsselskaber er der stor risiko for, at din pensionsopsparing bliver ædt op af unødige gebyrer.

Hos os er det anderledes. De kunder, som flytter deres pension til os, kan få mere end 200.000 ekstra i pension. Det er 200.000 gode grunde til at tage magten over din opsparing. Invester i dit fremtidige jeg - flyt din pension i dag.

Fordele ved at have din pension hos os.

 • Ingen unødvendige gebyrer.
  Her får dine penge mulighed for at vokse frit.
 • Valgfrihed og stort udbud.
  Investér i de værdipapirer, du vil. På dine vilkår.
 • Rådgivning og inspiration.
  Gør det enkelt for dig selv, og lad vores tjenester guide dig.

*I eksemplet tager vi udgangspunkt i en person på 35 år, som allerede har sparet 400.000 kr. op til sin pension og i det nuvӕrende selskab betaler 0,50% i procentuelle gebyrer. Vi forudsӕtter, at omkostninger og afkast af vӕrdipapirer er på samme niveau i det nuvӕrende selskab og hos Nordnet. I eksemplet indbetales der ikke lӕngere til opsparingen.

Hvordan kan det blive til 200.000 kroner?

Unødvendige gebyrer har stor negativ effekt på din opsparing. Især over længere tid.

Flytteproces pension
Forskellen mellem Nordnet og et traditionelt pensionsselskab


Nordnet

Pensionsselskab

Alder i dag

35

35

Pensionsalder

67

67

Årligt afkast i procent

5,00 %

5,00 %

Administrativt gebyr i procent

0,00 %

0,50 %

Investeringsomkostninger

0,50 %

0,50 %

Kapital

400.000 kr.

400.000 kr.

Indbetalinger

0 kr.

0 kr.

Kapital ved pensionsalder

1.635.992 kr.

1.403.223 kr.

Større afkast hos Nordnet

+232.769 kr.

 

I eksemplet tager vi udgangspunkt i en person på 35 år, som allerede har sparet 400.000 kr. op til sin pension og i det nuværende selskab betaler 0,50 % i procentuelle gebyrer. Vi forudsætter, at omkostninger og afkast af værdipapirer er på samme niveau i det nuværende selskab og hos Nordnet. I eksemplet indbetales der ikke længere til opsparingen.

Den faktiske besparelse kan blive både mere eller mindre, afhængigt af:

 • Hvor længe du sparer op. Havde du i eksemplet ovenfor ventet med at flytte til Nordnet med samme kapital som 45 årig, ville du kun spare 105.493 kr. Havde du gjort det allerede som 30-årig med samme kapital, ville beløbet blive 331.508 kr. højere hos Nordnet.
 • Hvor stort årligt afkast du får. Jo større afkast i procent, desto større effekt. Hvis afkastet i ovenstående havde været 2 procent, ville du tjene 94.153 kr. ved at flytte til Nordnet. Havde det derimod været 6 %, ville afkastet blive 312.928 kr. højere hos Nordnet.
 • Størrelsen på administrative gebyrer. Hvilke gebyrer man betaler hos forskellige pensionsudbydere er meget forskelligt, og visse kunder vil have omkostninger, der ikke findes på selskabets hjemmeside. Hvis du vil vide, hvad dine omkostninger er, bør du kontakte dit nuværende selskab. Havde du i eksemplet ovenfor kun betalt 500 kr. i årligt gebyr, ville du tjene 35.036 kr. på at flytte til Nordnet. Betalte du både 0,50 % og 500 kr. i årligt gebyr, ville du tjene 264.690 kr. på at flytte til Nordnet.
 • Hvor meget du allerede har sparet op. Hvor stor din opsparing bliver i eksemplet afhænger af, hvor meget du allerede har sparet op. Hvis du f.eks. har 200.000 kr. stående på dit depot, ville du tjene 116.384 kr. Havde du til gengæld sparet 600.000 kr. op, ville du tjene 349.153 kr.
 • Hvor meget du indbetaler. Hvis du eksempelvis fortsætter med at indbetale på dit pensionsdepot hos Nordnet, bliver fortjenesten endnu højere. Indsætter du f.eks. 1.000 kr. om måneden, vil du tjene 307.509 kr. Hvis du indsætter 3.000 kr. om måneden, ville du tjene 456.990 kr.

Sådan foregår flytningen.

Udfyld overførselsfuldmagten og Nordnet klarer resten for dig - nemmere bliver det ikke.
Beregn mellem 6 og 8 uger før du kan handle fra din pension hos Nordnet. Vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal gå så hurtigt som muligt.

 • Godt at vide!
  Afgivende selskab kan tage et gebyr for at overføre din pensionsordning. Nordnet tager ikke noget for at modtage den.
 • Kom godt i gang!
  Hvis du har spørgsmål, så kontakt vores Kundeservice på 70 20 66 85.

Flyt din pension selv eller lad os hjælpe dig.

Sådan flytter du din pension selv i tre nemme trin.

 1. Åbn et pensionsdepot hos Nordnet.
  Log ind på dit aktiedepot.
  Tryk på Min økonomi, dernæst Åbn flere konti og vælg samme pensionsform, som den pensionsopsparing, du vil overføre.
 2. Anmod om overførsel af pension.
  Udfyld og underskriv denne overførselsformulareksternt link, åbner i nyt vindue elektronisk med de korrekte oplysninger om den pensionsordning, som du ønsker at overføre.
 3. Vi klarer resten og anmoder om at få din pensionsordning overført til Nordnet.

Bestil en uforpligtende pensionssamtale.

Det er slet ikke så besværligt at flytte din pension, som du måske kunne tro. Vi hjælper dig gennem hele processen. Bestil en uforpligtende pensionssamtale allerede i dag.

Kontakt Nordnet Pension på e-mail nordnet@nordnet.dk eller telefon 70 20 66 85.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.