Spring til hovedindhold

Giv dig selv
en højere pension.

Hvad siger du til flere hundredtusinder ekstra?

Hos traditionelle banker og pensionsselskaber er der stor risiko for, at din pensionsopsparing bliver ædt op af unødvendige gebyrer. Hos os er det anderledes. Mange af de kunder, der har flyttet deres pension til Nordnet, kan se frem til flere hundredtusinder mere i pension. 


Prøv selv beregneren og se, hvor meget du kan øge din pensionsopsparing ved at mindske gebyrerne.

Startbeløb
500.000 kr
Tidshorisont
30 år
Afkast pr. år* (efter skat af afkast)
5 %
Mulig årlig besparelse på gebyrer**
1 %
Fast gebyr
0 kr/år
Så meget formindskes din opsparing grundet gebyrer
539.272 kr

* Det årlige afkast afhænger af en lang række faktorer, eksempelvis markedsudviklingen og sammensætningen af din portefølje. På nordnet.dk finder du information om den historiske udvikling af såvel individuelle værdipapirer som indeks. Bemærk, at tidligere afkast ikke er nogen garanti for fremtidige afkast. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi, og der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

** Besparelse på gebyrer er et eksempel på, hvad du kan spare pr. år på dine gebyrer. Dine gebyrer kan variere meget, så det skal du selv tjekke hos din bank. En typisk puljeordning koster ca. 1,5% i årlige omkostninger. Hvis du i stedet selv kan investere til 0,5% i årlige gebyrer hos Nordnet, vil den besparelse, du skal indtaste, være 1%.

Flyt din pension til Nordnet.

Med lave omkostninger og et bredt udvalg giver vi dine penge bedre muligheder for at vokse på lang sigt. At flytte din pension gør en stor forskel for din fremtidige økonomi – og så er det meget nemmere, end du måske tror.

Sådan gør du:

  1. Tryk på "Flyt min pension", og log ind med MitID. Nu får du et overblik over de pensioner, du kan flytte til os.

  2. Vælg, hvad du vil flytte, og underskriv aftalen digitalt.

  3. Vi flytter pensionen og giver besked, så snart den er klar.

Flyt din pension
DK Flyt-din-pension Billede

Så nemt får du mere ud af din pension.

Percent-Icon-64px.svg

Sænk dine omkostninger.

Betal ikke mere for dit livs vigtigste opsparing end nødvendigt. Vi tilbyder masser af investeringsmuligheder til lave omkostninger.

Variety-Icon-64px.svg

Vælg frit fra et stort udvalg.

Lad dig ikke begrænse. Vælg mellem tusindvis af aktier, eller invester din pension i vores brede udvalg af fonde, ETF'er og investeringsforeninger.

Lightbulb-Icon-64px.svg

Hold dine investeringer samlet.

Få et godt overblik, og giv din opsparing mulighed for at udvikle sig. Det er nemt at flytte til os – vi hjælper dig hele vejen.

Hvad kan jeg investere min pension i?

At investere sin pension behøver hverken at være besværligt eller tidskrævende. Find inspiration til, hvad du kan investere din pensionsopsparing i hos os.


DK Flyt-din-pension Billede2

Inspiration til fonde.

Find fonde med lave omkostninger, høje afkast eller fokus på bæredygtighed. Vi har samlet masser af inspiration.

Nordnet One gris 770x325

Nordnet One.

Invester nemt din opsparing med en komplet løsning. Vælg mellem tre fonde med forskelligt mix af aktier og obligationer.

Maanedsopsparing dame 770x325

Månedsopsparing.

Start en Månedsopsparing, og invester et fast beløb. Find selv investeringer, eller lad vores guide hjælpe dig på vej.

Spørgsmål og svar om flyt af pension.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.