Spring til hovedindhold

Rådgivning om pension.


Et samarbejde om pension.

Det er vigtigt med den korrekte sammensætning af din pensionsløsning. Via vores samarbejdspartner PensionsSelskabet pension & healthcare services kan du som Nordnet-kunde få adgang til personlig rådgivning om dine pensionsforhold.

E-mail: nordnet@pensionsselskabet.dk
Telefon: 71 71 20 90

Det får du adgang til.

  • Gratis pensionsrådgivning.

  • Vores unikke investeringssetup.

  • Attraktive forsikringsløsninger.

  • Indbetaling på livrente hos AP Pension.

Mulighederne er mange.

Som privatkunde.

Indbetaling på livrente? Forsikringsløsninger? Samling af pensioner? Spørgsmålene kan være mange, men svarene ofte simple. Få rådgivning om dine muligheder og overblik over din pension, for der kan være mange penge at spare med den rigtige pensionssammensætning.

Som selvstændig.

En attraktiv pensionsløsning med fokus på både investering, omkostninger og sikkerhed,
så du kan holde fokus på at drive din forretning. Med vores pensionsløsning til selvstændige får du adgang til en meget attraktiv pensionsløsning med stor investeringsfleksibilitet, attraktive forsikrings- og sundhedsløsninger.

Arbejdsmarkedspension.

Har du tidligere været omfattet af en kollektiv arbejdsmarkedspension, er der ofte klausuler i forhold til forsikringssammensætning eller krav til, at din ordning skal flyttes til en anden obligatorisk firmapension, hvilket gør, at du ikke kan flytte din ordning til Nordnet. Tag derfor kontakt til din nuværende leverandør, og afklar om du kan overføre din pensionsordning.

Til virksomheder.

Skal Nordnet være en del af virksomhedens pensionsløsning? Via vores samarbejde får du mulighed for at få den perfekte pensionsløsning, som passer til alle virksomhedens medarbejdere. Nogle ønsker selv at investere, andre ønsker blot en traditionel pensionsløsning. Hos os er det op til den enkelte medarbejder, hvad der er bedst for dem – så virksomheden får det bedste fra begge verdener.

Forsikringsløsninger.

Til private, virksomheder og selvstændige er der mulighed for at lave:

  • Dækning ved tab af erhvervsevne.

  • Dækning ved død.

  • Dækning ved kritisk sygdom.

  • Sundhedssikring.

  • Arbejdsløshedsforsikring.


PensionsSelskabet pension & healthcare services.

PensionsSelskabet pension & health care services rådgiver om forsikring og pension til private, danske virksomheder og deres ansatte. De er godkendte pensions- og forsikringsformidlere og rådgiver om pensionsprodukter i kombination med Nordnet Bank på det danske marked.

Selskabet er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt Finanstilsynets retningslinjer. Læs mere på pensionsselskabet.dk.

Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.