Private Banking.

 

 


Din opsparing kommer først.

Vores mål er, at du skal have maksimalt ud af din opsparing og investeringer. Det er det, vi arbejder for hver dag. Derfor skal du som kunde hos Nordnet heller ikke betale unødige gebyrer eller faste omkostninger – vi giver dig i stedet adgang til moderne produkter, individuelle løsninger og digital rådgivning i verdensklasse.

Og ikke mindst en helt særlig Private Banking-kurtage, så du kan få endnu mere ud af dine investeringer. Ved at sætte vores kunders opsparing først, er det lykkedes vores Private Banking-kunder at spare mere end 200 milliarder DKK op på nordisk plan.

Velkommen til en ny generation af Private Banking.

Private Banking på Nordnets måde:

  • Kurtage fra 0,05 %
  • Ingen dyr rådgivning eller skjulte gebyrer
  • Du har magten - vi giver dig forudsætningerne

Direkte nummer til Kundeservice og mægler.

Nordnets Private Banking-team står klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på 70 20 66 83 - tast 1.

Få vores bedste vilkår.

Er du Private Banking-kunde hos Nordnet, får du vores bedste vilkår uden nogle omkostninger eller krav til løbende handler.

For at blive Private Banking-kunde skal du, din familie (husstand) eller virksomhed have en samlet investeret portefølje på mindst 2 millioner kr. hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler eller i en pensionsopsparing.

Kontakt Nordnets Private Banking-team, som står klar til at hjælpe dig.
Du kan kontakte os på 70 20 66 83 - tast 1.

Private Banking-kurtage.

Fast lav kurtage på 0,05 % af handelsprisen, min. 29 kr. (danske værdipapirer)

Realtidskurser.

Nordiske realtidskurser med ordredybde i fem niveauer

Private Banking-rente.

Særlig lav rente hvis du vil låne til investering eller forbrug

Nordnet Tema og events.

Invitationer til særlige Private Banking-events og til Nordnet Tema

Stort udvalg

Hos os finder du det meste af det, som man kan investere og spare op i. Vi tilbyder blandt andet:

 Aktier
 Investeringsforeninger
 ETF'er
 Børshandlede produkter
 Optioner
 Internationale fonde

Smarte Porteføljer

Nordnet Smarte Porteføljer er udviklet til at præstere bedre end traditionelle fonde. Gennem automatisk tilpasning til markedet får du en smartere opsparing, designet til at slå indeks over tid.

Nordnet Smarte Porteføljer sætter ikke kun deres lid til vækst i aktier, men reagerer automatisk på bevægelser i markedet. Hvis renterne stiger, eller hvis børsen falder, så justeres risikoniveauet for at øge stabiliteten og afkastet over tid.

→ Læs mere om Nordnet Smarte Porteføljer

Få inspiration

På Shareville kan du finde ny inspiration til dine investeringer. Du kan give andre indblik i din portefølje, dine beslutninger og tankerne bag dem. Du kan være 100 % anonym, og ingen ser, hvor mange penge du har eller investerer. Samtidig kan du følge med i, hvordan andre private investorer tænker, og hvilket afkast de får i deres porteføljer.

→ Besøg Shareville

Spørgsmål og svar.

Nordnet Private Banking er vores fordelsprogram for velhavende kunder. Som Private Banking-kunde får du vores bedste vilkår og den hurtigste service. Derudover sikrer Nordnet Private Banking, at du har adgang til værktøjer, så du kan forvalte din formue.

Der er ingen faste gebyrer, og du betaler en lav kurtage. For at blive Private Banking-kunde skal du, din familie eller virksomhed have en samlet portefølje på mindst 2 millioner kr. hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler eller i en pensionsopsparing.

Du får et direkte nummer til Private Banking Service og en mailadresse, du kan bruge. Du kommer foran i køen og er først på prioriteringslisten. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at bruge os. Private Banking Service kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende produkter, vilkår og konti og Nordnets handelsapplikationer.

Vi tilbyder ikke traditionel rådgivning – vi har tillid til, at du selv kan forvalte dine penge. Vi tilbyder dog online rådgivnings- og analysetjenester. Har du spørgsmål, er vi selvfølgelig til rådighed for dig.

Du betaler 0,05 % af handelsprisen, min. 29 kr. i kurtage for dansk aktiehandel. Derudover kan du handle flere tusinde børshandlede produkter (ETF’er, certifikater m.m.) til meget lav kurtage.

Se kurtage for alle markeder

Ja, det gør vi. Og som Private Banking-kunde har du vores bedste udlånsrente, se aktuelle renter her.åbner i nyt vindue

Sammen finder vi ud af, hvilke af vores handelstjenester, der passer dig bedst. Du kan handle direkte via nordnet.dk eller via en af vores andre handelstjenester. Vi har også applikationer til smartphones og tablets. Hos os kan du handle hvor som helst, når som helst.

Du kan selv printe en porteføljerapport i PDF fra nordnet.dk. Her har du en komplet oversigt over f.eks. din spredning af investeringer, dit totale afkast, afkast for alle dine værdipapirer, porteføljens volatilitet og dit resultat i forhold til andre indekser.

Ja, du kan vælge at bruge en af vores børsmæglere. Gennem mægleren handler du dog til en højere kurtage, se prislisten for Private Banking.