Spring til hovedindhold

Private Banking.

Tag din opsparing til næste niveau.

Private banking.

Tag din opsparing til næste niveau.

Velkommen til en ny generation Private Banking.

Vores mål er, at du skal have maksimalt ud af dine investeringer - uanset hvor du befinder dig i livet. Det er det, vi arbejder for hver dag. Derfor skal du som kunde hos os heller ikke betale unødige gebyrer eller faste omkostninger.

Vi giver dig i stedet adgang til moderne produkter, individuelle løsninger og digital rådgivning i verdensklasse.

Hvordan påvirkes din formue af gebyrer hos din nuværende bank?

Størrelsen på det valgte gebyr vil betyde, at hele kapitalen vil forsvinde i perioden.

Så meget formindskes din opsparing grundet gebyrer

*Det årlige afkast er baseret på data fra MSCI All Country World Net Return Index (EUR) i tidsperioden 2006 - 2018, hvor det årlige gennemsnitlige afkast har været 6,98 % (indekset indkluderer geninvestering af udbytter efter skat).

Beregningenm er designet til at give eksempler på, hvordan regelmæssige besparelser kan få dine penge til at vokse over tid. Resultaterne af beregningen udgør ikke en forpligtelse, rådgivning eller anbefaling. Beregningen er en forenkling af virkeligheden. I beregningen har vi kun taget højde for et begrænset antal paramtere (startbeløb, tidshorisont, forventet afkast per år, variabelt gebyr og fast gebyr). I beregningen fordeles det forventede årlige afkast jævnt over ver måned, og hver måned realiseres afkastet og tilføjes opsparingsbeløbet. Det er ikke muligt på forhånd at sige, hvor stort afkastet vil være i virkeligheden - afkastet i beregningen er kun en antagelse. Din opsparing kan påvirkes af inflation, skat, valutakurser og andre gebyrer, som vi ikke har taget højde for i beregningen. Beregningen er ikke baseret på nogen specifik opsparingsform.

Vi påtager os intet ansvar for eventuelle fejl eller forkerte beregninger, der måtte opstå.

Personlig service.

Til din tjeneste.

Hos os får du de bedste forudsætninger for at lykkes med dine investeringer, uanset hvor du befinder dig i livet.

Særlig Private Banking-kurtage.

Hos os får du de bedste vilkår med særlig lav kurtage og favorabel udlånsrente. Handl helt ned til 0,05 % i kurtage - uanset hvor aktiv du er. Se prislisten.

Eksklusive events og børsnoteringer.

Få ny viden, inspiration og indsigt i forskellige selskaber og investeringsmuligheder ved vores events. Som kunde får du også adgang til eksklusive børsnoteringer og nyemissioner.

En platform i realtid med et stort udbud af værdipapirer.

Hos Nordnet har du adgang til tusindvis af værdipapirer fra aktier, ETF'er, Investeringsfonde, Bull & Bear-certifikater og andre børshandlede produkter.

Du kan følge dine investeringer i realtid uanset, hvor du er. Du får gratis og automatisk opdaterede kurser på både nordnet.dk og i vores app. Med vores app går du aldrig glip af din næste investering, og du får automatisk besked om eksempelvis gennemførte handler og udbyttebetalinger.

Højere pension.

Invester i dit fremtidige jeg, og lad ikke din opsparing blive ædt op af unødvendige gebyrer. Det er lettere, end du måske tror, at flytte din pension - og vi hjælper dig igennem hele processen. Se, hvordan du nemt flytter din pension.

Porteføljelån.

Lån med sikkerhed i dine aktier. Få frihed og flere muligheder. Med et Porteføljelån kan du agere på interessante investeringsmuligheder - også når du ikke har kontanter på depotet.

Rabat på investeringsfonde.

Som kunde hos Nordnet vil du få refunderet en del af omkostningerne på dine investeringsfonde - helt præcis en del af den formidlingsprovision, som vi modtager fra investeringsfondene på vores platform. Det betyder, at du vil få rabat, når du investerer i investeringsforeninger og fonde hos os. Dette kalder vi for vores Rabattrappe.

Nordnet Indeksfonde.

Nordnet indeksfonde giver dig adgang til aktieinvesteringer over hele verden til en meget lav pris. Dan fundamentet i din opsparing med Nordnet Indeksfond Global, USA, Europa, Nye Markeder, Teknologi og Danmark.

Samme gode vilkår for hele din formue.

For at blive Private Banking-kunde skal du eller din virksomhed have en samlet formue på mindst 2 millioner kroner hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler, pensionsopsparing eller din virksomhed. Du skal være opmærksom på, at formue mellem ægtefæller og børn ikke indgår i formueopgørelsen.

For at din virksomhed hører med under Private Banking-vilkår, kræver det, at du er registreret som reel ejer og/eller er registreret som tegningsberettiget (firmategner) via en fuldmagt for firmategner hos Nordnet.

Er du Private Banking-kunde hos Nordnet, får du vores bedste vilkår uden omkostninger eller krav til løbende handler.

Tag din formue til næste niveau.

Samme gode vilkår for hele din formue.

For at blive Private Banking-kunde skal du eller din virksomhed have en samlet formue på mindst 2 millioner kroner hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler, pensionsopsparing eller din virksomhed. Du skal være opmærksom på, at formue mellem ægtefæller og børn ikke indgår i formueopgørelsen.

For at din virksomhed hører med under Private Banking-vilkår, kræver det, at du er registreret som reel ejer og/eller er registreret som tegningsberettiget (firmategner) via en fuldmagt for firmategner hos Nordnet.

Er du Private Banking-kunde hos Nordnet, får du vores bedste vilkår uden omkostninger eller krav til løbende handler.

Tag din formue til næste niveau.

Spørgsmål og svar.

Nordnet Private Banking er vores fordelsprogram for velhavende kunder. Som Private Banking-kunde får du vores bedste vilkår og den hurtigste service. Derudover sikrer Nordnet Private Banking, at du har adgang til værktøjer, så du kan forvalte din formue.

Der er ingen faste gebyrer, og du betaler en lav kurtage. For at blive Private Banking-kunde skal du eller virksomhed have en samlet portefølje på mindst 2 millioner kr. hos Nordnet. Vi skelner ikke mellem, om du har din formue i frie midler eller i en pensionsopsparing.

Du får et direkte nummer til Private Banking Service og en mailadresse, du kan bruge. Du kommer foran i køen og er først på prioriteringslisten. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at bruge os. Private Banking Service kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende produkter, vilkår og konti og Nordnets handelsapplikationer.

Vi tilbyder dig vores online rådgivningstjeneste investeringsguiden som hjælper dig med at finde det rigtige risikoniveau for din langsigtede investering. Du skal blot svare på nogle spørgsmål, og så får du et personligt investeringsforslag, som giver din opsparing de bedste vilkår.

Har du spørgsmål, er vi selvfølgelig til rådighed for dig.

Du betaler 0,05 % af handelsprisen, min. 29 kr. i kurtage for dansk aktiehandel. Derudover kan du handle flere tusinde børshandlede produkter (ETF’er, certifikater m.m.) til meget lav kurtage.

Se kurtage for alle markeder

Ja, det gør vi. Med et Porteføljelån hos Nordnet kan du optage et lån ved at stille din portefølje til sikkerhed. Jo større spredning i din portefølje, jo mere attraktive rentesatser og højere belåningsværdi kan vi tilbyde. Med Porteføljelån Plus kan du få en rente helt ned til 1,99%. Læs mere om Porteføljelån og Porteføljelån Plus her

Du kan se alle vores rentesatser som Private Banking-kunde her

Du kan handle direkte via nordnet.dk eller via vores app til Smartphones. Hos os kan du handle hvor som helst, når som helst.

Har du brug for en handelsterminal er det også muligt at handle hos Nordnet via Infront Active Trader Terminal. Du kan læse mere om terminalen her

Du kan selv printe en porteføljerapport i PDF fra nordnet.dk. Her har du en komplet oversigt over f.eks. din spredning af investeringer, dit totale afkast, afkast for alle dine værdipapirer, porteføljens volatilitet og dit resultat i forhold til andre indekser.

Ja, du kan vælge at bruge en af vores børsmæglere. Gennem mægleren handler du dog til en højere kurtage, se prislisten for Private Banking.

Godt at vide om risiko og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage. 

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.