Spring til hovedindhold

Private Banking.

Tag din opsparing til næste niveau.

Velkommen til en ny generation Private Banking.

Vores mål er, at du skal have maksimalt ud af dine investeringer – uanset hvor du befinder dig i livet. Det er det, vi arbejder for hver dag. Derfor skal du som kunde hos os heller ikke betale unødige gebyrer eller faste omkostninger.

Vi giver dig adgang til moderne produkter, individuelle løsninger og tjenester i verdensklasse.

Hvordan påvirkes din formue af gebyrer hos din nuværende bank?

Startbeløb
2.000.000 kr
Tidshorisont
15 år
Afkast per år* (efter skat af afkast)
7 %
Mulig årlig besparelse på gebyr**
1 %
Fast gebyr
5.000 kr/år
Så meget formindskes din opsparing grundet gebyrer
844.493 kr

Personlig service.

Du får et direkte nummer til Private Banking Service, du kan bruge. Du kommer foran i køen og er først på prioriteringslisten. Det er helt op til dig, hvor meget du ønsker at bruge os. Private Banking Service kan hjælpe dig med spørgsmål vedrørende produkter, vilkår og konti samt vores handelsapplikationer.

Ring 70 20 66 83


Til din tjeneste.

Hos os får du de bedste forudsætninger for at lykkes med dine investeringer, uanset hvor du befinder dig i livet.

Særlig Private Banking-kurtage.

Hos os får du de bedste vilkår med særlig lav kurtage og favorabel udlånsrente. Du kan handle helt ned til 0,05% i kurtage – uanset hvor aktiv du er. Se prislisten.

Eksklusive events og børsnoteringer.

Få ny viden, inspiration og indsigt i forskellige selskaber og investeringsmuligheder til vores events. Som kunde får du også adgang til eksklusive børsnoteringer og nyemissioner.

En platform i realtid med et stort udbud af værdipapirer.

Hos Nordnet har du adgang til tusindvis af værdipapirer fra aktier, ETF'er og investeringsfonde til Bull & Bear-certifikater og andre børshandlede produkter.

Du kan følge dine investeringer i realtid, uanset hvor du er. Du får gratis og automatisk opdaterede kurser på både nordnet.dk og i vores app. Med vores app går du aldrig glip af din næste investering, og du får automatisk besked om fx gennemførte handler og udbyttebetalinger.

Højere pension.

Invester i dit fremtidige jeg, og lad ikke din opsparing blive ædt op af unødvendige gebyrer. Det er lettere, end du måske tror, at flytte din pension – og vi hjælper dig igennem hele processen. Se, hvordan du nemt flytter din pension.

Porteføljelån.

Lån med sikkerhed i dine aktier. Få frihed og flere muligheder. Med et Porteføljelån kan du agere på interessante investeringsmuligheder – også når du ikke har kontanter på depotet.

Rabat på investeringsfonde.

Som kunde hos Nordnet vil du få refunderet en del af omkostningerne på dine investeringsfonde – helt præcis en del af den formidlingsprovision, som vi modtager fra investeringsfondene på vores platform. Det betyder, at du vil få rabat, når du investerer i investeringsforeninger og fonde hos os. Det kalder vi for Rabattrappen.

Nordnets indeksfonde.

Nordnets indeksfonde giver dig adgang til aktieinvesteringer over hele verden til en meget lav pris. Dan fundamentet i din opsparing med Nordnet Indeksfond Global, USA, Europa, Nye Markeder, Teknologi og Danmark.

Samme gode vilkår for hele din formue.

For at blive Private Banking-kunde skal du have en formue på mindst to millioner kroner hos Nordnet.

Vi skelner ikke mellem, om du som privatperson har din formue i frie midler eller pensionsopsparing, herunder fx midler på din aktiesparekonto.

Din virksomhed kan også opnå Private Banking-vilkår, hvis formuen hos os udgør to millioner kroner.

Er du Private Banking-kunde, får du vores bedste vilkår uden omkostninger eller krav til løbende handler.

Tag din formue til næste niveau.

Spørgsmål og svar.

Godt at vide om risiko og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er garanti for fremtidigt afkast. De penge, du investerer, kan både stige og falde i værdi over tid. Der vil være en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet, og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.