Spring til hovedindhold

Studerende
hos Nordnet.

Fordele for studerende.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Hos Nordnet får du adgang til en lang række værdipapirer, værktøjer og inspiration, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse.

Med vores app har du adgang til markedet i realtid uanset hvor du er, og med Shareville kan du tilslutte dig det store investeringsnetværk og finde eller oprette grupper med præcist det investeringsemne du interesserer dig for.

Kom i gang i dag. Det er let og koster ikke noget.

Vi har interviewet to unge investorer, der giver et indblik i deres investeringsstrategi.

  • Hvordan tænker de unge i forhold til at investere?
  • Hvor ofte investerer de?
  • Hvordan finder de inspiration til deres investeringer?
  • Og har de en eller flere strategier? Vi har interviewet to unge investorer, der giver et indblik i deres investeringsstrategi

Særlig rabat på minimumskurtage.

Hent Nordnet-appen.

Hold styr på dine investeringer direkte på din mobil. Skræddersy dit nyhedsfeed, og få notifikationer om dine ordrer og transaktioner. Og meget mere. Appen er selvfølgelig gratis.

Nu også som Dark Mode!

Badges
App image

Start en Månedsopsparing.

Med en løbende Månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere - og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i investeringsforeninger og fonde. Når du sparer op via Månedsopsparingen, er det helt uden købskurtage. Du kan når som helst afslutte din automatiske opsparing eller sælge dine investeringsfonde.

→ Start Månedsopsparing

  • Sæt din opsparing på autopilot.
  • 0 kr. i købskurtage.
  • Stort udvalg af danske investeringsforeninger og udenlandske fonde.

Hold dig opdateret.

Spørgsmål og svar.

Det tager normalt 1-2 bankdage før de nye kurtagesatser træder i kraft på depotet/depoterne. Du vil modtage en besked i dit depot, så snart din anmodning er blevet behandlet.

Når din særlige kurtagesats er registreret, vil det være synligt i dine kontoindstillinger under punktet Kurtageklasse.

Du får en prismodel som giver dig en minimumskurtage på 19 DKK/SEK/NOK eller 0,15% i Norden. Udover den lavere minimumskurtage og den højere procentuelle kurtage er betingelserne identiske med prismodellen Standard.

Du har studiekurtage så længe dit studiekort er gyldigt og måneden ud hvor du fylder 25 år.