Spring til hovedindhold

Studerende
hos Nordnet.

Fordele for studerende.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Hos os får du adgang til en lang række værdipapirer, værktøjer og inspiration, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse.

Med vores app har du adgang til markedet i realtid, uanset hvor du er, og med Shareville kan du tilslutte dig det store investeringsnetværk og finde eller oprette grupper med præcist det investeringsemne, du interesserer dig for.

Kom i gang i dag. Det er let og koster ikke noget.

Bliv kunde Flyt aktiedepot til Nordnet

Få indblik i to unge investorers investeringsstrategi.

 • Hvad tænker de om at investere?

 • Har de en eller flere strategier?

 • Hvor ofte investerer de?

 • Hvordan finder de inspiration til deres investeringer?

Thumbnail Image

Særlig rabat på minimumskurtage.

Som studerende under 25 år kan du få rabat på minimumskurtagen i hele norden, uanset hvor meget du handler. Det betyder fx dansk aktiehandel med en minimumskurtage på 19 kr. eller procentuelt 0,15% pr. handel.

Følg trinnene nedenfor. Formularen kan kun benyttes af myndige personer under 25 år. For at ansøge om studiekurtage til mindreårige, se vores FAQ.

Du kan se alle kurtagesatserne på vores prisliste.

Sådan får du studiekurtage.

 • Bliv kunde med MitID
  Det tager kun et par minutter.

 • Udfyld denne formular
  Det tager normalt 1-2 bankdage, før de nye kurtagesatser træder i kraft. Du modtager en besked i dit depot, så snart din anmodning er blevet behandlet.


Hent vores app.

Hold styr på dine investeringer direkte på din mobil. Skræddersy dit nyhedsfeed, få notifikationer om dine ordrer og transaktioner og meget mere.


Nordnets app download

Start en Månedsopsparing.

Med en løbende Månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i investeringsforeninger og fonde. Når du sparer op via Månedsopsparingen, er det helt uden købskurtage. Du kan afslutte din automatiske opsparing når som helst eller sælge dine investeringsfonde.

Start en Månedsopsparing

 • Sæt din opsparing på autopilot.

 • 0 kr. i købskurtage.

 • Stort udvalg af danske investeringsforeninger og udenlandske fonde.

Hold dig opdateret

På vores blog kan du holde dig opdateret på markedsnyheder og læse dybdegående analyser af aktier og sektorer – både fra Nordnet og vores eksterne bloggere.

Du kan også få hele ugen på en halv time med Investeringspodcasten, hvor vores investeringsøkonom Per Hansen kommenterer aktuelle investeringstendenser i øjenhøjde sammen med iværksætter og privatinvestor Helge Larsen.

Når du er kunde hos Nordnet, har du gratis adgang til de seneste markedsnyheder fra førende nyhedsbureaer i hele Norden, bl.a. fra MarketWire og TDN Finans – både på nordnet.dk og i vores app.

Savner du investeringsinspiration, har du også mulighed for at følge med i vores investeringstemaer, som løbende sætter fokus på aktuelle trends og emner.

Nordnet app on plane

Spørgsmål og svar.