Spring til hovedindhold

Studerende
hos Nordnet.

Fordele for studerende.

En aktiv opsparing kan blive din bedste investering nogensinde. Hos Nordnet får du adgang til en lang række værdipapirer, værktøjer og inspiration, som giver dine penge de bedste forudsætninger for at vokse.

Med vores app har du adgang til markedet i realtid uanset hvor du er, og med Shareville kan du tilslutte dig det store investeringsnetværk og finde eller oprette grupper med præcist det investeringsemne du interesserer dig for.

Kom i gang i dag. Det er let og koster ikke noget.


Tag din opsparing til næste niveau, og få mere at leve for.

  • Ingen depotgebyrer.
  • Særlig rabat på kurtage.
  • Gratis streamede realtidskurser med fuld ordredybde i hele Norden.
  • Shareville - Nordens største sociale netværk for investering

Særlig rabat på minimumskurtage.

En handelsplatform til alle behov.

Hvilke behov har du, når du skal investere? Sidder du i ro og mag hjemme foran computeren eller i en taxi på vej til lufthavnen? Vi har udviklet en række forskellige applikationer, som gør det nemmere at investere - uanset hvem du er, og hvad du gør lige nu. Via PC, Mac, smartphone eller tablet har du altid adgang til dine investeringer og kan handle uafhængigt af tid og sted.

→ Se handelsplatforme

Start en Månedsopsparing.

Med en løbende Månedsopsparing er du sikker på at komme i gang med at investere - og det bliver nemmere at få sparet en formue op. Hos Nordnet kan du både spare op i investeringsforeninger og fonde. Når du sparer op via Månedsopsparingen, er det helt uden købskurtage. Du kan når som helst afslutte din automatiske opsparing eller sælge dine foreninger og fondsandele.

→ Start Månedsopsparing

  • Sæt din opsparing på autopilot.
  • 0 kr. i købskurtage.
  • Stort udvalg af danske investeringsforeninger og udenlandske fonde.

Hold dig opdateret.

Nordnet­ Markets.

Få eksponering mod aktier, råvarer og indeks i både op- og nedgang.

Spørgsmål og svar.

Når vi modtager kopi af dit studiekort, skal vi registrere dette. Der kan der gå op til 5 arbejdsdage, før den særlige kurtagesats er registreret på dit depot.

Når din særlige kurtagesats er registreret, vil det være synligt i dine kontoindstillinger under punktet Kurtageklasse.

Du får en prismodel som giver dig en minimumskurtage på 19 DKK/SEK/NOK eller 0,15% i Norden. Udover den lavere minimumskurtage og den højere procentuelle kurtage er betingelserne identiske med prismodellen Standard.

Du har studiekurtage så længe dit studiekort er gyldigt og måneden ud hvor du fylder 25 år.