Spring til hovedindhold

Analysetjenester.

Investtech.

Færdige tekniske analyser på alle selskaber i Norden hver dag.

Investtechs tekniske analyser hjælper dig med at finde frem til aktier og hjælper dig med at finde det rigtige tidspunkt for at købe og sælge. Hos Nordnet får du adgang til Investtechs abonnement Investor + Norden med færdige analyser af alle aktier i Norden og et væld af andre værktøjer. Du har ikke brug for nogen teknisk analyseerfaring for at bruge analysetjenesten. Analyserne opdateres dagligt.

Tryk på knappen nedenfor for at abonnere på Investtech's analyser. Ved opsigelse gør vi opmærksom på at abonnementet afsluttes på opsigelsesdatoen. Gebyret trækkes bagud for hver påbegyndt måned.

Pris: 199 DKK / måned

Tjenesten omfatter

  • Abonnementet Investor + Norden fra Investtech.
  • grafer på lang og mellemlang sigt.
  • Køb- og salgsignaler.
  • Top 50 liste over de mest teknisk positive aktier.
  • Dagens case og markedskommentarer.
  • Investtech's modelportefølje.

Investtech blev grundlagt i 1997 og er et førende skandinavisk selskab inden for adfærdsbaseret finans og teknisk aktieanalyse. Investtechs forskningsresultater bruges i et beslutningsstøttesystem, der analyserer aktier og andre værdipapirer. Systemet benyttes hver dag af investorer over hele verden.

Avancerede matematiske modeller og statistisk optimering ligger til grund for analyserne og leverer objektiv og transparent beslutningsstøtte. Investtech leverer webbaserede abonnementstjenester til private investorer og har været en fremtrædende udbyder af teknisk aktieanalyse til finansinstitutioner, mæglervirksomhed og medier siden 1999. Kurser, seminarier og webinarer arrangeres både direkte for kunder og i samarbejde med partnere.

Investtech.dk