Spring til hovedindhold

Danske Aquaporin udbyder nye aktier: Invester i fremtidens rene vand

10. april 14:00 - 14:45

MARKEDSFØRING. Mød Aquaporins CEO, Matt Boczkowski, og CFO, Klaus Juhl Wulff, når de deltager i Nordnet Live og fortæller om aktieudvidelsen. Se eller gense webinaret her, der blev afholdt den 10. april.

Webinar med Aquaporin

Om Aquaporin

Det danske selskab Aquaporin A/S udvikler og kommercialiserer løsninger, der globalt skal sikre rent vand til både forbrugere, industri og sågar i rummet. Med den patenterede Aquaporin Inside®-teknologi kan man filtrere drikkevand, men man kan også optimere og effektivisere vandfiltrering på tværs af industrier.

Aquaporins løsninger er baseret på naturens egen teknologi, der er udviklet gennem milliarder af år. Det gør, at Aquaporins løsninger bruges verden over, blandt andet med AquaShield, som sælger vandfiltreringsløsninger i Kina, i pilotprojekter hos vandmyndighederne i Singapore og hos E. & J. Gallo Winery i Californien, samt via samarbejde med spanske Aqualia, som servicerer millioner af borgere verden over.

Med udbuddet af nye aktier ønsker Aquaporin at sikre finansiering til primært den løbende drift og nuværende kostbase med et mål om at opnå profitabilitet på kvartalsvis basis i løbet af de næste to til tre år, baseret på selskabets nuværende forretningsplan. Derudover påtænker Aquaporin at anvende en mindre del af provenuet til at tilbagebetale beløb udstående under selskabets kortfristede gældsfaciliteter.


Time10. april 14:00 - 14:45