ETF-inspiration.

Find de mest populære ETF'er.

Global eft inspiration

Lande og regioner

Vil du have en enkel eksponering i aktier fra hele verden, kan du vælge at investere i specifikke lande som bl.a. USA, Tyskland og Japan, samt regioner som MSCI World, Europa og Emerging Markets.

→ ETF'er lande og regioner

Temaer

Med ETF'er er det enkelt at få en god eksponering i forskellige temaer og trends. Det kan bl.a. være elbiler, robotteknologi, alderdom eller bæredygtige fonde.

→ ETF inden for temaer

Emerging markets etf inspiration

Renter

Vil du have en diversificeret portefølje, som ikke bare indeholder aktier, kan du enkelt og billigt mindske risikoen i din portefølje med rentebaserede ETF'er.

→ Rentebaserede ETF'er

Pineapples growth

Højeste afkast

Find de ETF'er, som har haft det højeste afkast det seneste år via Nordnets ETF-screener.

→ Se toplisten her

Abacus fondinspiration

De laveste omkostninger

Find ETF'er med de laveste omkostninger via Nordnets ETF-screener.

→ Se listen her

Plant in vase ETF inspiration

Bæredygtige ETF'er

Find ETF'er med lavt CO2-aftryk via Nordnets ETF-screener.

→ Se listen her

Dette er en annonce fra Lyxor.

12 nye Lyxor ETFer i månedsopsparingen!

Grøn Obligation, Ny Energi og Nasdaq-100.

Månedsopsparing i ETF'er og Smarte Porteføljer.

Sæt din opsparing på autopilot, og få en opsparing i verdensklasse med Smarte Porteføljer

Monthly savings marbles

Automatisk månedsopsparing i ETF'er. Helt kurtagefrit.

Med Nordnets ETF-månedsopsparing vælger du selv op til 4 ETF'er, du ønsker at investere i hver måned, helt automatisk. Alle handler via Månedsopsparingen er uden købskurtage.

→ Start en månedsopsparing i ETF'er åbner i nyt vindue

Smarte Porteføljer – opsparing i verdensklasse. Helt automatisk.

Nordnet Smarte Porteføljer er udviklet til at præstere bedre end traditionelle fonde. Gennem automatisk tilpasning til markedet får du en smartere opsparing, designet til at slå indeks over tid.

→ Læs mere om Smarte Porteføljeråbner i nyt vindue

Seneste nyt.

Hvilke ETF'er skal jeg vælge?

ETF'er bliver mere og mere populære både i Danmark og resten af ​​verden. Dette skyldes hovedsageligt de meget lave driftsomkostninger, da de fleste ETF'er er passive og følger diverse indeks.

For at hjælpe dig med at finde spændende ETF'er har vi oprettet en inspirationsside. Der kan du se, hvilke ETF'er der er de mest populære blandt Nordnets investorer.

→ Læs blogindlægget

Bæredygtighed er fremtiden for investeringer

Indtil for nylig betød miljømæssige eller bæredygtige investeringer uundgåeligt, at man måtte give afkald på afkast. Men nye undersøgelser af ESG-investeringer, som tager højde for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige kriterier beviser, at dette ikke længere er tilfældet*. Analyser fra BlackRock viser, at ESG-indeks tidligere har været på niveau med, eller endda har udkonkurreret, traditionelle indeks med sammenlignelig volatilitet.

→ Læs mere her

Invester i fremtidens teknologi med ETF’er

I de sidste ti år har den teknologiske udvikling ændret vores liv på flere måder, end nogen kunne have forestillet sig. I løbet af denne periode er der dukket virksomheder op, der løser problemer, som slet ikke eksisterede for ti år siden, og forbrugernes behov og efterspørgsel har ændret sig i takt med udviklingen.

→ Læs mere her

Godt at vide om risici og afkast.

Husk, at historisk afkast ikke er en garanti for fremtidig udvikling. Finansielle instrumenter kan både stige og falde i værdi. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Inden du investerer i en fond, bør du læse prospektet, som er tilgængeligt hos fondsselskabet og central investorinformation, som du finder i ordreafgivelsesvinduet samt på fondens produktside på nordnet.dk.