Der kan i øjeblikket opleves længere ventetid i kundeservice. Dette skyldes et teknisk problem. Vi arbejder på at få løst problemet hurtigst muligt.
Nye kunder kan i øjeblikket opleve problemer med at indbetale til deres Nordnet-konto. Dette skyldes et problem hos en leverandør. Der arbejdes på at løse problemet hurtigst muligt. Læs her, hvordan du som ny kunde laver en indbetaling.

Hej! Hvad kan vi hjælpe dig med?

Amerikanske OTC-aktier

Ameriskanske OTC-aktier (over the counter) er unoterede aktier, der handles på anden måde end gennem en organiseret handelsplads eller børs, såsom NYSE, AMEX eller Nasdaq. I modsætning til selskaber, der handles på en børs, behøver selskaber, der handles OTC, ikke at opfylde gældende minimumskrav eller foretage indberetning til det amerikanske finanstilsyn, US Securities and Exchange Commission (SEC). Grunden til at en aktie handles OTC skyldes ofte, at virksomheden ikke kan eller vil opfylde kravene for at få deres aktier noteret på en børs.

Handel med OTC-aktier sker direkte mellem bankerne over telefonen eller via elektroniske netværk. I dag findes der to elektroniske opslagstavler, såkaldte bulletin boards: OTC Markets, også kendt som "Pink Sheets" og OTC Bulletin Board, hvor kurserne på disse aktier er noteret. Af de to er kun OTC Bulletin Board under tilsyn af det amerikanske finanstilsyn (SEC).

Da der er meget lave krav til de selskaber, der handles OTC, betragtes handlen med disse normalt som værende forbundet med høj risiko. Af denne grund er det endnu mere vigtigt at indsamle alle tilgængelige oplysninger om et OTC børsnoteret selskab, inden du afgiver en ordre i selskabets aktier.

Mere information om, hvordan handel med U. S. OTC-aktier fungerer, findes blandt andet på: www.otcmarkets.com og www.otcbb.com

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tilbage