Spring til hovedindhold

DenmarkDenmarkMdundo.com A/S
(MDUNDO)

· First North Denmark
· Valuta i DKK
First North Denmark
Senest
6,95
I dag %
-0,71%
I dag +/-
-0,05
Køb
6,75
Sælg
7,00
Højest
6,95
Lavest
6,55
Omsætning (Antal)
3.398
· First North Denmark
· Valuta i DKK
First North Denmark
· First North Denmark · Valuta i DKK
· Valuta i DKK
First North Denmark
Senest
6,95
Udvikling i dag
-0,71%
-0,05
Køb
6,75
Sælg
7,00
Højest
6,95
Lavest
6,55
Omsætning (Antal)
3.398
Årsregnskab
Kun PDF-version
68 dage siden

Ordredybde

Lukket
Antal
Køb
1.000
Sælg
Antal
11.094

Seneste handel

TidPrisAntalKøbereSælgere
10--
300--
10--
2.000--
10--
Volumenvægtet gennemsnitspris
6,62
VWAP
6,62
Omsætning (DKK)
22.499

Husk på, at en investeret opsparing kan gå både op og ned i værdi. Selvom opsparing i aktier historisk set har givet gode langsigtede afkast, er det ingen garanti for fremtidige afkast. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Mæglerstatistik

Ingen data fundet

Corporate Actions

Næste begivenhed
2024 Q2
7. feb. 2024
Tidligere begivenheder
2023 Generalforsamling26. okt.
Årsregnskab26. sep.
Q313. apr.
Q27. feb.
2022 Generalforsamling27. okt. 2022
Data hentes fra Millistream, Quartr

Relaterede Produkter

Der findes ingen Nordnet Markets Certificates med det underliggende værdipapir. Vis andre Certificates

Andre har kigget på

Nyheder og Analyser

Nyheder og/eller generelle investeringsanbefalinger eller et uddrag af disse på denne side og i relaterede links er produceret og leveret af den angivne leverandør. Nordnet har ikke deltaget i udarbejdelsen af materialet, og vi har ikke gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Læs mere om investeringsanbefalinger.
Årsregnskab
Kun PDF-version
68 dage siden

Corporate Actions

Næste begivenhed
2024 Q2
7. feb. 2024
Tidligere begivenheder
2023 Generalforsamling26. okt.
Årsregnskab26. sep.
Q313. apr.
Q27. feb.
2022 Generalforsamling27. okt. 2022
Data hentes fra Millistream, Quartr

Nyheder og Analyser

Nyheder og/eller generelle investeringsanbefalinger eller et uddrag af disse på denne side og i relaterede links er produceret og leveret af den angivne leverandør. Nordnet har ikke deltaget i udarbejdelsen af materialet, og vi har ikke gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Læs mere om investeringsanbefalinger.

Relaterede Produkter

Der findes ingen Nordnet Markets Certificates med det underliggende værdipapir. Vis andre Certificates

Shareville

 • 29. sep.
  29. sep.
  Noget som undrer mig ved denne case er at Mdundo ikke er i stand til at genere en større omsætning. De har nået 26 mio månedlige aktive brugere hvilket er rigtig godt. Med 26 mio aktive brugere månedligt burde de kunne genere en noget større omsætning. Pt genere de ikke engang 1 kr i omsætning pr bruger om året. Den årlige omsætning pr bruger skal ikke løftes særlig meget før denne case bliver rigtig interessant!
  25. okt.
  25. okt.
  De bliver opkøbt af spotify når de er store nok 
  3. nov.
  3. nov.
  Tænker også at hvis udviklingen foresætter som nu, er det en nobrainer at være i Mdundo. Frygter egentlig blot (på et spekulativt plan) at ledelsen bliver møre og tager et lavt bud, frem for at køre den helt i mål.
 • 27. sep.
  27. sep.
  Inden man er kritisk overfor Mdundo kan man jo lige kigge på C25-indekset. I den henseende klarer Mdundo sig formidabelt og operer i væsenligt mere "kaotiske" lande end de fleste firmaer blot overvejer at snuse til. Tror sagtens de kan vokse endnu hurtigere end guidance, som de gør allerede gør, da man ikke må undervurdere mund-til-mund-effekten bør være en smule eksponentiel også. Vi er derudover stadig i småpenge afdelingen hvor man ikke skal meget rundt med hatten i hånden for at lukke et eventuelt hul i budgettet.
  29. sep.
  29. sep.
  Tror du misforstår mig. Vi er enige. Prøvede bare at sige at selv stabile firmaer som ALK, Coloplast, Novozymes m.fl falder og falder. Det var udelukkende for at sige at reelt er pengene bedre placeret i Mdundo end disse firmaer. Det er lidt overraskende.
 • Et fint og ret forventeligt regnskab. EBITDA er lidt lavere end man kunne håbe men det kunne man allerede gætte ud fra deres guidance for næste år. Udviklingen i betalende brugere er stadig rigtig god. En omsætningsvækst på 239 % er markant mere end godkendt og beløbet på 4.4 mio kr er nu højt nok til at det faktisk bidrager mærkbart til omsætningen. Når det er sagt må vi nok forvente lavere vækst her næste år, men det kan jeg også godt leve med. Omsætningsvæksten på reklamesalg er til gengæld ikke lige så imponerende. Der er naturligvis mange som ville være lykkelige over 37% vækst men det er lidt til den lave side når man ser på Mdundos andre tal. Brugervæksten er stadig flot. De rammer endnu engang lidt over deres eller opjusterede guidance og har nu mere end 5-doblet deres antal brugere i de 3 år de har været på børsen. Jeg er ikke i tvivl om at Mdundo kan nå deres 2025 mål hvis de vil det. 2024 målet kræver blot at de fortsætter samme absolutte vækst som de havde i q4 (se nedenfor, men kun på Shareville). Nu har det dog med at overperforme på brugere så jeg tænker måske det bliver 37-38 mio brugere i 2024 og måske stadig 50 mio i 2025. EBITDA ligger midt i guidance hvilket i sig selv ikke er særlig bemærkelsesværdigt. Men når nu omsætningen ramte under guidance betyder det at de endnu engang havde lavere omkostninger end guidet. De er virkeligt gode til at holde på deres penge og det er en kæmpe kvalitet ved et selskab og en vigtig del af forklaringen på at de stadig mener de har penge nok til at dække til de forhåbentligt, er profitable om 2 år. Om de når det mål er jeg til gengæld mere skeptisk omkring. Skal de nå det er der umiddelbart 3 veje: Tjen mere pr bruger, hav flere brugere, eller reducer udgifterne. Desværre koster det penge at få nye brugere og Mdundo lægger op til en ret kraftig brugervækst i 24-25, hvilket betyder en del yderligere udgifter imens indtægterne fra de mange ekstra brugere først slår fuldt igennem året efter. Derfor vil det så vidt jeg kan se kræve en ret stor stigning i indtjeningen pr bruger at gå i 0 i 24-25 og selvom deres store vækst i betalende brugere vil hjælpe på dette, så trækker den beskedne vækst i reklameindtægterne den modsatte vej. Sammenlagt har jeg svært ved at se at de ikke får et mindre minus i 24-25 med deres guidance for 23-24, men hvis de når en del flere brugere i 23-24 så de har flere indtægter i 24-25 og skal bruge færre penge på at nå det sidste stykke op til 50 mio brugere kan det måske godt lade sig gøre. Alternativt kan jeg godt leve med at de evt først går i plus et år senere og nøjes med et markant mindre underskud koblet med en stor brugervækst i 24-25.
 • 15. sep.
  15. sep.
  Hvordan vurdere I et Årsregnskab fra Mdundo.com skal se ud d. 26 for at aktien stiger væsnetligt?
  15. sep.
  Jeg tror faktisk at regnskabet bliver til den lidt skuffende side. Mit bud er at omsætningen kommer til at ligge nær eller lige under bunden af guidance intervallet (ellers virker deres guidance for næste år nemlig meget lav). Traditionelt plejer de til gengæld at overraske positivt på udgifterne. Antallet af brugere er sværere at spå om men min fornemmelse er at det er mere sandsynligt at det ender i den høje end lave ende af guidance. Når det er sagt så vil jeg ikke bliver overrasket hvis den stiger en del lige omkring regnskabet. Både på grund af den øgede omtale og fordi de for hvert regnskab tager et godt solidt skridt fremad og kommer tættere på at blive en profitabel virksomhed som skal være meget mere værd. Den har så til gengæld en tendens til at falde efter regnskaberne når den forsvinder ud af nyhedsstrømmen. Hvornår det for alvor ændre sig så den kommer ind i en mere stigende trend er svært at spå om, men for hvert regnskab der ikke skuffer markant er sandsynligheden lidt større for at det bliver denne gang. Desuden er det for en virksomhed som denne en rigtig god nyhed at EU-centralbanken signalerer at vi sandsynligvis har nået rentetoppen. Ikke at den har gæld men det er stadig en uprofitabel vækst virksomhed og deres kurser lider når renterne stiger.
  27. sep.
  Mdundo har efterhånden indgået en del telco aftaler og de har generelt ikke været de store triggere men det kan selvfølgelig godt være at det vil være anderledes nu hvor det er blevet tydeligere hvor meget de betyder for omsætningen. Jeg ville også være rigtig træt af at nogen slipper afsted med at opkøbe selskabet for fx 10 kr pr aktie men jeg er heller ikke sikker på at den ville gå. Ledelsen ejer stadig en ret stor del af selskabet og har mange gange sammenlignet Mdundos absurd lave pris pr bruger (der jo kun bliver lavere og lavere) sammenlignet med peers så jeg tror faktisk de ville blokere et salg til så lav en kurs. Hvor grænsen går ved jeg ikke men selv ville jeg nok stemme nej med mine ca 0.6 % af aktierne medmindre vi var oppe på i hvert fald det 4-dobbelte. Det er dog også stadig et meget lille greb i lommen for de store spillere på markedet som Spotify, Apple og Google: 40 kr pr aktie vil svare til ca 0,04% af Apples overskud sidste år og en pris på ca 16 kr pr bruger hvor peers er handlet til ca 70 kr pr bruger, men i end tid hvor renten var lavere og brugere der endnu ikke genererer overskud blev vurderet en del højere. Jeg så dog også stadig helst at selskabet voksede nogle år mere og blev et profitabelt selskab med 50 - 100 mio brugere før det blev solgt.
 • 17. jul.
  17. jul.
  Et forsigtigt bud er at de fleste handler her er algoritmehandler. Man kan i hvert fald se ordredybden ændre sig fra sekund til sekund uden at der sker en skid. Vil man have aktien betyder kurs 6.5 vs 6.4 jo ingenting. Antallet af købte aktier pr handel er også tit meget lave. Uden at være kurs-fanatiker ligner det at alt under 7 er en fin kurs at samle op på. Min GAK er 7.24.
  19. jul.
  Jeg er ret sikker på at det vi ser er systemer der laver market-making. Dvs de udnytter det store spread der er mellem købs og salgspriser til hele tiden at sætte de mest konkurencedygtige både købs og salgspriser samtidig. Det kan de så tjene lidt på samtidig med at de gør det billigere at komme ud og ind i aktien men det er ikke kursmanipulation. Når de står og svinger er det sandsynligvis fordi der er flere forskellige it-systemer hos forskellige market-makers der står og konkurrerer om at sætte den bedste pris samtidig med at de går ud hvis spreadet bliver for småt så de ikke kan tjene pege på det. (Man skal jo huske at de taber penge hver gang der kommer en ændring i prisen som ikke kun skyldes spread så det giver kun mening for dem at være med hvis prisen er god nok.)
Deltag i samtalen på Shareville
Tilslut dig et fællesskab med passionerede investorer.
Kommentarerne ovenfor kommer fra Nordnets sociale netværk Shareville, og er ikke blevet redigeret eller gennemgået af Nordnet. Det betyder ikke, at Nordnet giver investeringsrådgivning eller investeringsanbefalinger. Nordnet påtager sig ikke noget ansvar for kommentarerne.
Årsregnskab
Kun PDF-version
68 dage siden

Corporate Actions

Næste begivenhed
2024 Q2
7. feb. 2024
Tidligere begivenheder
2023 Generalforsamling26. okt.
Årsregnskab26. sep.
Q313. apr.
Q27. feb.
2022 Generalforsamling27. okt. 2022
Data hentes fra Millistream, Quartr

Shareville

 • 29. sep.
  29. sep.
  Noget som undrer mig ved denne case er at Mdundo ikke er i stand til at genere en større omsætning. De har nået 26 mio månedlige aktive brugere hvilket er rigtig godt. Med 26 mio aktive brugere månedligt burde de kunne genere en noget større omsætning. Pt genere de ikke engang 1 kr i omsætning pr bruger om året. Den årlige omsætning pr bruger skal ikke løftes særlig meget før denne case bliver rigtig interessant!
  25. okt.
  25. okt.
  De bliver opkøbt af spotify når de er store nok 
  3. nov.
  3. nov.
  Tænker også at hvis udviklingen foresætter som nu, er det en nobrainer at være i Mdundo. Frygter egentlig blot (på et spekulativt plan) at ledelsen bliver møre og tager et lavt bud, frem for at køre den helt i mål.
 • 27. sep.
  27. sep.
  Inden man er kritisk overfor Mdundo kan man jo lige kigge på C25-indekset. I den henseende klarer Mdundo sig formidabelt og operer i væsenligt mere "kaotiske" lande end de fleste firmaer blot overvejer at snuse til. Tror sagtens de kan vokse endnu hurtigere end guidance, som de gør allerede gør, da man ikke må undervurdere mund-til-mund-effekten bør være en smule eksponentiel også. Vi er derudover stadig i småpenge afdelingen hvor man ikke skal meget rundt med hatten i hånden for at lukke et eventuelt hul i budgettet.
  29. sep.
  29. sep.
  Tror du misforstår mig. Vi er enige. Prøvede bare at sige at selv stabile firmaer som ALK, Coloplast, Novozymes m.fl falder og falder. Det var udelukkende for at sige at reelt er pengene bedre placeret i Mdundo end disse firmaer. Det er lidt overraskende.
 • Et fint og ret forventeligt regnskab. EBITDA er lidt lavere end man kunne håbe men det kunne man allerede gætte ud fra deres guidance for næste år. Udviklingen i betalende brugere er stadig rigtig god. En omsætningsvækst på 239 % er markant mere end godkendt og beløbet på 4.4 mio kr er nu højt nok til at det faktisk bidrager mærkbart til omsætningen. Når det er sagt må vi nok forvente lavere vækst her næste år, men det kan jeg også godt leve med. Omsætningsvæksten på reklamesalg er til gengæld ikke lige så imponerende. Der er naturligvis mange som ville være lykkelige over 37% vækst men det er lidt til den lave side når man ser på Mdundos andre tal. Brugervæksten er stadig flot. De rammer endnu engang lidt over deres eller opjusterede guidance og har nu mere end 5-doblet deres antal brugere i de 3 år de har været på børsen. Jeg er ikke i tvivl om at Mdundo kan nå deres 2025 mål hvis de vil det. 2024 målet kræver blot at de fortsætter samme absolutte vækst som de havde i q4 (se nedenfor, men kun på Shareville). Nu har det dog med at overperforme på brugere så jeg tænker måske det bliver 37-38 mio brugere i 2024 og måske stadig 50 mio i 2025. EBITDA ligger midt i guidance hvilket i sig selv ikke er særlig bemærkelsesværdigt. Men når nu omsætningen ramte under guidance betyder det at de endnu engang havde lavere omkostninger end guidet. De er virkeligt gode til at holde på deres penge og det er en kæmpe kvalitet ved et selskab og en vigtig del af forklaringen på at de stadig mener de har penge nok til at dække til de forhåbentligt, er profitable om 2 år. Om de når det mål er jeg til gengæld mere skeptisk omkring. Skal de nå det er der umiddelbart 3 veje: Tjen mere pr bruger, hav flere brugere, eller reducer udgifterne. Desværre koster det penge at få nye brugere og Mdundo lægger op til en ret kraftig brugervækst i 24-25, hvilket betyder en del yderligere udgifter imens indtægterne fra de mange ekstra brugere først slår fuldt igennem året efter. Derfor vil det så vidt jeg kan se kræve en ret stor stigning i indtjeningen pr bruger at gå i 0 i 24-25 og selvom deres store vækst i betalende brugere vil hjælpe på dette, så trækker den beskedne vækst i reklameindtægterne den modsatte vej. Sammenlagt har jeg svært ved at se at de ikke får et mindre minus i 24-25 med deres guidance for 23-24, men hvis de når en del flere brugere i 23-24 så de har flere indtægter i 24-25 og skal bruge færre penge på at nå det sidste stykke op til 50 mio brugere kan det måske godt lade sig gøre. Alternativt kan jeg godt leve med at de evt først går i plus et år senere og nøjes med et markant mindre underskud koblet med en stor brugervækst i 24-25.
 • 15. sep.
  15. sep.
  Hvordan vurdere I et Årsregnskab fra Mdundo.com skal se ud d. 26 for at aktien stiger væsnetligt?
  15. sep.
  Jeg tror faktisk at regnskabet bliver til den lidt skuffende side. Mit bud er at omsætningen kommer til at ligge nær eller lige under bunden af guidance intervallet (ellers virker deres guidance for næste år nemlig meget lav). Traditionelt plejer de til gengæld at overraske positivt på udgifterne. Antallet af brugere er sværere at spå om men min fornemmelse er at det er mere sandsynligt at det ender i den høje end lave ende af guidance. Når det er sagt så vil jeg ikke bliver overrasket hvis den stiger en del lige omkring regnskabet. Både på grund af den øgede omtale og fordi de for hvert regnskab tager et godt solidt skridt fremad og kommer tættere på at blive en profitabel virksomhed som skal være meget mere værd. Den har så til gengæld en tendens til at falde efter regnskaberne når den forsvinder ud af nyhedsstrømmen. Hvornår det for alvor ændre sig så den kommer ind i en mere stigende trend er svært at spå om, men for hvert regnskab der ikke skuffer markant er sandsynligheden lidt større for at det bliver denne gang. Desuden er det for en virksomhed som denne en rigtig god nyhed at EU-centralbanken signalerer at vi sandsynligvis har nået rentetoppen. Ikke at den har gæld men det er stadig en uprofitabel vækst virksomhed og deres kurser lider når renterne stiger.
  27. sep.
  Mdundo har efterhånden indgået en del telco aftaler og de har generelt ikke været de store triggere men det kan selvfølgelig godt være at det vil være anderledes nu hvor det er blevet tydeligere hvor meget de betyder for omsætningen. Jeg ville også være rigtig træt af at nogen slipper afsted med at opkøbe selskabet for fx 10 kr pr aktie men jeg er heller ikke sikker på at den ville gå. Ledelsen ejer stadig en ret stor del af selskabet og har mange gange sammenlignet Mdundos absurd lave pris pr bruger (der jo kun bliver lavere og lavere) sammenlignet med peers så jeg tror faktisk de ville blokere et salg til så lav en kurs. Hvor grænsen går ved jeg ikke men selv ville jeg nok stemme nej med mine ca 0.6 % af aktierne medmindre vi var oppe på i hvert fald det 4-dobbelte. Det er dog også stadig et meget lille greb i lommen for de store spillere på markedet som Spotify, Apple og Google: 40 kr pr aktie vil svare til ca 0,04% af Apples overskud sidste år og en pris på ca 16 kr pr bruger hvor peers er handlet til ca 70 kr pr bruger, men i end tid hvor renten var lavere og brugere der endnu ikke genererer overskud blev vurderet en del højere. Jeg så dog også stadig helst at selskabet voksede nogle år mere og blev et profitabelt selskab med 50 - 100 mio brugere før det blev solgt.
 • 17. jul.
  17. jul.
  Et forsigtigt bud er at de fleste handler her er algoritmehandler. Man kan i hvert fald se ordredybden ændre sig fra sekund til sekund uden at der sker en skid. Vil man have aktien betyder kurs 6.5 vs 6.4 jo ingenting. Antallet af købte aktier pr handel er også tit meget lave. Uden at være kurs-fanatiker ligner det at alt under 7 er en fin kurs at samle op på. Min GAK er 7.24.
  19. jul.
  Jeg er ret sikker på at det vi ser er systemer der laver market-making. Dvs de udnytter det store spread der er mellem købs og salgspriser til hele tiden at sætte de mest konkurencedygtige både købs og salgspriser samtidig. Det kan de så tjene lidt på samtidig med at de gør det billigere at komme ud og ind i aktien men det er ikke kursmanipulation. Når de står og svinger er det sandsynligvis fordi der er flere forskellige it-systemer hos forskellige market-makers der står og konkurrerer om at sætte den bedste pris samtidig med at de går ud hvis spreadet bliver for småt så de ikke kan tjene pege på det. (Man skal jo huske at de taber penge hver gang der kommer en ændring i prisen som ikke kun skyldes spread så det giver kun mening for dem at være med hvis prisen er god nok.)
Deltag i samtalen på Shareville
Tilslut dig et fællesskab med passionerede investorer.
Kommentarerne ovenfor kommer fra Nordnets sociale netværk Shareville, og er ikke blevet redigeret eller gennemgået af Nordnet. Det betyder ikke, at Nordnet giver investeringsrådgivning eller investeringsanbefalinger. Nordnet påtager sig ikke noget ansvar for kommentarerne.

Ordredybde

Lukket
Antal
Køb
1.000
Sælg
Antal
11.094

Seneste handel

TidPrisAntalKøbereSælgere
10--
300--
10--
2.000--
10--
Volumenvægtet gennemsnitspris
6,62
VWAP
6,62
Omsætning (DKK)
22.499

Husk på, at en investeret opsparing kan gå både op og ned i værdi. Selvom opsparing i aktier historisk set har givet gode langsigtede afkast, er det ingen garanti for fremtidige afkast. Der er en risiko for, at du ikke får de investerede penge tilbage.

Mæglerstatistik

Ingen data fundet

Andre har kigget på

Nyheder og Analyser

Nyheder og/eller generelle investeringsanbefalinger eller et uddrag af disse på denne side og i relaterede links er produceret og leveret af den angivne leverandør. Nordnet har ikke deltaget i udarbejdelsen af materialet, og vi har ikke gennemgået eller foretaget ændringer i materialet. Læs mere om investeringsanbefalinger.

Relaterede Produkter

Der findes ingen Nordnet Markets Certificates med det underliggende værdipapir. Vis andre Certificates

Nøgletal

 • P/E
  -
 • P/E*
  -
 • P/B
  -
 • P/S
  -
 • Udbytte/aktie
  -
 • EPS
  -
 • Direkte afkast
  -
 • EPS-vækst*
  -
 • PEG
  -
*Baseret på estimat

Finansiel information

Morningstar fact sheet
Ingen data fundet.

Selskabsoversigt

Resumé er ikke tilgængeligt.
 • Selskabsnavn
  -
 • CEO
  -
 • E-mail
  -
 • Hjemmeside
  -
 • Hovedkontor
  -
 • Antal aktier
  -
 • Børsværdi
  -

Om værdipapiret

 • Navn
  Mdundo.com A/S
 • ISIN
  DK0061286101
 • Sektor
  -
 • Branche
  -
 • Ticker
  MDUNDO
 • Noteringsdato
  -
 • Antal ejere i Nordnet
  -
 • Belåningsgrad
  -
 • Sikkerhedskrav
  200%
 • Mulighed for shorting
  Nej