Nordnet Indeksfond Global DKK

Aktier - Globale Large Cap Blend
Udvikling 1 år-
Morningstar rating
Morningstar Rating baseres på fondens historiske udvikling de seneste tre år og sammenlignes inden for sin kategori. Den højeste rating er 5 og går til de 10 procent bedste fonde  i hver kategori.
Morningstar sustainability rating
Morningstar Sustainability Rating måler, hvor godt selskaberne, som en fond har investeret i, håndterer ESG-spørgsmål (environmental, social, governance) og hvor stor risiko, der er for øgede problemer med virksomhedens bæredygtighed sammenlignet med andre lignende fonde.
Risiko (volatilitet)
Risiko/afkastindikatoren viser forholdet mellem risiko og potentielt afkast ved en investering i fonden. Indikatoren er baseret på, hvordan fondens værdi har ændret sig de seneste fem år.
1
2
3
4
5
6
7
Seneste NAV (6.8.2020)
NAV står for net asset value og betyder nettoaktivernes værdi (også kaldet indre værdi). NAV for en afdeling fremkommer ved, at afdelingens samlede formue minus omkostningerne gøres op og divideres med antallet af ejerandele.
103.00 DKK
Kursændring en dag
+ 0.51 %
Handles
Dagligt
Stoptid
Det tidspunkt, hvor du skal have afgivet din ordre, for at den normalt videresendes til fondsselskabet samme dag. Hvis du afgiver din ordre efter fondsselskabets stoptid, sendes den normalt til fondsselskabet den næstkommende handelsdag. Vær derfor opmærksom på, at NAV-kursen kan have ændret sig.
13:00
Minimum køb
100 DKK
Årlige omkostninger
0.3 %
Hvoraf administrationsomkostning
0.3 %
Resultatbaseret omkostning
Belåningsværdi
85 %
No
Nordnet Indeksfond Global DKK

Fonden sigter mod at følge den amerikanske dollars samlede udvikling i nettoafkast i MSCI World Index, minus gebyrer og udgifter. MSCI World Index (Bloomberg Ticker: NDDUWI) er et aktieindeks, der er repræsentativt for de store og mellemstore markeder i 23 udviklede lande. Risikoen for valutakursbevægelser mellem indeksets valuta og valutaen for hver klasse afdækkes ikke. Fonden medforvaltes af Nordnet Bank AB og J.P. Morgan Mansart Management Limited.

ISIN
IE00BMTD2K75
Kategori
Aktier - Globale Large Cap Blend
Belåningsværdi
85 %
UCITS
Ja
Fondens startdato
29. juni 2020
Central investorinformation

Forvalter

JP Morgan Mansart Management Ltd25 Bank StreetE14 5JP London
http://www.jpmorganmansart.com