Spring til hovedindhold

20. afsnit af #Investeringspodcasten gør halvårsstatus for 2020

Find også ugens afsnit på iTunes, Spotify, YouTube eller der, hvor du lytter til podcasts.

I 20. afsnit af #Investeringspodcasten gør Hansen og Larsen status på det begivenhedsrige første halvår af 2020, der hovedsageligt har været præget af effekterne af covid-19, store markedsudsving og måske også nogle overreaktioner i visse tilfælde.

Men hvordan har virksomhederne klaret sig igennem det første halvår – hvad er gået godt og hvad er gået knap så godt? Og hvilke tiltag har virksomhederne gjort for at undgå en 2. runde effekt i økonomien? Herudover diskuterer Hansen og Larsen stigningerne på indeksniveau, der kunne tyde på, at krisen er blæst væk. Men viser det det reelle billede? Og hvilket billede tegner sig i stedet, når man i stedet ser på enkeltaktieniveau?

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer