Spring til hovedindhold

Afsnit 107 af #Investeringspodcasten – Ugen efter næsten alt ændret

e konsekvenser for det globale aktiemarked. Hansen og Larsen er igen klar med et overblik over de vigtigste begivenheder i ugens afsnit af #Investeringspodcasten.

Ruslands invasion af Ukraine har haft store konsekvenser for det globale aktiemarked. Hansen og Larsen er igen klar med et overblik over de vigtigste begivenheder i ugens afsnit af #Investeringspodcasten. Lyt med her, hvor de bl.a. kommer omkring stigninger i Vestas og Ørsted, oliepriserne og renterne.

  • Intro: 00:00 – 00:54
  • Rusland/Ukraine – opdatering: 00:54 – 12:31
  • Oliepriserne stiger til 100 USD pr. tønde: 12:31 – 20:53
  • ECB rentestigninger blæst væk: 20:53 – 27:52
  • Afslutning: 27:52 – 28:38

Abonner på Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
1 Kommentar
Nyeste
Ældste Mest populære
Se alle kommentarer
Gæst
Gæst
2022-03-03 14:19

Europa og måske hele verdenen er hastigt på vej imod stagflation, som vi så det efter den 2. energikrise i 1979. Økonomer undervurderer for det meste de afledte voldsomme virkninger af krigshandlinger. Den tidligere amerikanske finansminister Lawrence Summers har ydermere længe kritiseret, at den amerikanske centralbank alt for længe har ført en alt for lempelig pengepolitik. Han benævner situationen som ” Feds besættelse med højtryksøkonomi var alt for ekstrem”. Og det samme kan siges om den europæiske centralbank. Det rammer nu hårdt økonomien – bredt set – efter den vanvittige krig i Ukraine er startet.