Spring til hovedindhold

Afsnit 108 af #Investeringspodcasten – Bjørnen har desværre meldt sin ankomst

Er det nu, bjørnene kommer? Råvarerne går amok, VIX er højt, og olieprisen er skyhøj. Befinder vi os i et bear market efter Ruslands invasion af Ukraine? Lyt til afsnit 108 af #Investeringspodcasten.

Er det nu, bjørnene kommer? Råvarerne går amok, VIX er højt, og olieprisen er skyhøj. Befinder vi os i et bear market efter Ruslands invasion af Ukraine? Lyt til afsnit 108 af #Investeringspodcasten. Her kommer Hansen og Larsen også ind på emner som performance hos Novozymes, Vestas, Novo Nordisk og Carlsberg, stigning i råvarepriserne, DAX, EUROSTOXX m.m.

  • Intro: 00:00 – 01:30
  • Bjørnene kommer: 01:30 – 12:22
  • Danske life science-selskaber varmer sig ved USD-stigning: 12:22 – 21:02
  • Ikke et 2020-moment endnu: 21:02 – 26:07
  • Afslutning: 26:07 – 27:27

Abonner på Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer