Spring til hovedindhold

Afsnit 110 af #Investeringspodcasten – Irriterende shortsælgere og nedtursudsigt

Irriterende shortsælgere, forudsætningerne for en ny nedtur og Bavarian Nordics manglende effekt. Det er emnerne, Hansen & Larsen dækker i ugens episode af #Investeringspodcasten.

Irriterende shortsælgere, forudsætningerne for en ny nedtur og Bavarian Nordics manglende effekt. Det er emnerne, Hansen & Larsen dækker i ugens episode af #Investeringspodcasten. Hør mere om hvorfor biotek altid er 1 eller 0, hvorfor nedjusteringer er guf for shortsælgere, og hvorvidt rente- og inflationssituationen lige nu kan føre til en ny nedtur.

00:00-01:11 – Intro
01:11-09:23 – Bavarian Nordics kurseffekt udebliver
09:23-16:07 – Irriterende shortsælgere i AMBU, ISS, m.f. – et vilkår du skal leve med
16:07-26:28 – Stigende renter – er forudsætningerne for en ny nedtur til stede?

Abonner på Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer