Spring til hovedindhold

Afsnit 117: Køb eller kapitulation?

Køb eller kapitulation? Hvad skal vi forvente af nedturen, og hvorfor sker det lige nu? Er Novo blevet en finansieringsaktie, og hvor blev optimismen af i Bavarian Nordic? Det er blandt ugens emner hos Hansen & Larsen.

Køb eller kapitulation? Hvad skal vi forvente af nedturen, og hvorfor sker det lige nu? Er Novo blevet en finansieringsaktie, og hvor blev optimismen af i Bavarian Nordic? Det er nogle af de emner, Hansen og Larsen tager under ærlig behandling i ugens udgave af Investeringspodcasten, hvor der også bliver tid til at besvare et par lytterspørgsmål om sidste uges usædvanlige flash crash.

Indhold:
00:00 – 01:16 Introduktion
01:16 – 08:39 Køb eller kapitulation? Årsager og reaktioner på den nuværende nedtur
08:39 – 11:33 Er Novo blevet en finansieringsaktie og danske virksomheder
11:33 – 16:48 Flash crash og spørgsmål fra lytterne
16:48 – 25:33 Hvad blev der af optimismen i Bavarian Nordic?

Abonner på Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer