Spring til hovedindhold

Afsnit 129 sommerspecial: Er opkøbsarbitrage umagen og risikoen værd?

Det sker ikke sjældent, at en aktiekurs ligger markant under den købspris, som en byder gerne vil betale for et givent aktiv. Giver det muligheder, og hvad skal man tænke på og overveje som investor? Lyt med og hør, hvordan Hansen og Larsen forholder sig til dette, i afsnit 129 af Investeringspodcasten.

Det sker ikke sjældent, at en aktiekurs ligger markant under den købspris, som en byder gerne vil betale for et givent aktiv. Giver det muligheder, og hvad skal man tænke på og overveje som investor? Lyt med og hør, hvordan Hansen og Larsen forholder sig i afsnit 129 af Investeringspodcasten.

  • Intro: 00:00 – 09:06
  • Eksempel 1: Microsoft vil købe Activision: 09:06 – 14:38
  • Eksempel 2: Elon Musk byder på Twitter, men fortryder: 14:38 – 17:26
  • Eksempel 3: PM byder 106 SEK på Swedish Match: 17:26 – 24:01
  • Afslutning: 24:01 – 24:58

Abonner på Investeringspodcasten

Lyt med hver uge!
Du kan finde Investeringspodcasten i alle de gængse podcastapps, og hvis du abonnerer på den, går du ikke glip af et eneste afsnit.
Spotify
Apple
Soundcloud

Er du stadig ikke Nordnet-kunde? Åbn depot, og opdag en lettere måde at investere på.

I kommentarfeltet nedenfor kan du som læser kommentere blogindlæggets indhold. Samtidig kan du tage del i andre læseres kommentarer. Kommentarindholdet repræsenterer derfor ikke Nordnets mening. Nordnet gennemgår ikke kommentarerne, før de offentliggøres, men vi fjerner upassende kommentarer, hvis de forekommer. Vil du vide, hvordan Nordnet håndterer dine personoplysninger, klik her.

Tilmeld
Informer mig om
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer